• Hahmo keittiössä

  Tapahtumapaikka
  Siilinjärvi

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Oli uudenvuodenaatto. Olin mummolassa (Talo rakennettu noin 1964 vuonna). Heräsin siihen että minulla oli ihan järjetön vessahätä. Kaivoin puhelimen tyynyn alta ja vilkaisin kelloa. Kello oli jotakin 23:06. Tungin puhelimen takaisin tyynyn alle ja lähdin kävelemään huoneen ovelle. Oven yritin avata mahdollisimman hitaasti ja hiljaa, ettei mummi heräisi. Olohuoneessa oli vielä televisio ja valot päällä. Tätini ja tätini mies katselivat vielä televisiota, vaikkakin tädin mies olikin jo nukahtanut säkkituoliin. Lähimpänä minua oleva vessa oli remontissa, joten minun täytyi lähteä saunan vessalle. Saunan vieressä on pannuhuone. Avasin kaikki ovet hiljaa ja laitoin valot päälle. Sen jälkeen kun olin käynyt jo vessassa, hipsin takaisin huoneeseen jossa nukuin.

  Keittiön ohi mennessäni huomasin jonkun sumuisen, mustan olion. Se istui keittiön penkillä, ja huitoi käsiään niinkuin se olisi yrittänyt kiivaasti selittää jollekulle jotakin. Olio/hahmo teki kyllä jotakin muminan tapaista ääntä, mutten saanut selvää. Säikähdin hieman, mutta pysyin silti paikallani, katselemassa. mutta sitten, ulkona oleva mummon kissa, Lilli, hyppäsi ikkunalaudalle ja koska keittiön ikkuna oli vielä auki, kuului kauhea räminä ja musta hahmo/olio katosi. Sen jälkeen lähdin takaisin nukkumaan, ja ennenkuin painoin silmäni kiinni, olin hämmentynyt ja koetin miettiä asiaan kunnollista ja järkeenkäypää selitystä. Sitten nukahdin. Enkä ollut ainoa, jolle on käynyt näin.

  Tätini joka oli mennyt tuona samana iltana hakemaan olutta jääkaapista, oli myös nähnyt samaisen hahmon/olion ja kuullut muminaa kun oli noussut olutpullo kädessä noussut jääkaapilta. Kyllä oli häneltä jäänyt se olut ottamatta! Huomatkaa että hän ei ollut aikaisemmin päivällä juonut alkoholia. Aamulla kuulin häneltä tuon ja minua alkoi pelottaa, mutta myös kiinnostaa tämä olio/hahmo enemmän. Kysäisin mummoltani, tietäisiköhän hän jotain asiasta. Hän ei aluksi suostunut kertomaan mitään, mutta kun jankutin ja jankutin, hän suostui mainitsemaan että ennenkuin hänen isoveljensä kuoli, hänellä oli ollut useita riitoja hänen vaimonsa kanssa. Mummon veli kuoli lähellä uudenvuodenaattoa.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Siilinjärvi, Tunnistamaton henki.


 • 2 vastausta aiheeseen Hahmo keittiössä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa