• Entinen asukasko

  Tapahtumapaikka
  Lapua

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Janetten

  Asuimme maalla kotitalossani joka oli rakennettu 1900-luvun alussa. Talossa oli toiminut mm. kauppa, posti ja jonkinlainen hoitokoti sodan aikoihin ymm toimintaa vuosikymmenten ajan.

  Oli kesä ja istuin pihalla katsellen kuinka lapseni hyppivät trampoliinilla. Selailin samalla puhelintani katsoen välillä lapsiin ja muualle ympärilleni. Yhtäkkiä havahdun katsomaan naapurin rajalle pellonreunaan, siellä seisoi vanha mies katsoen lapsiani. Muistan jopa miehen vaatteet. Kaulusaidassa oli violetin sävyisiä pystyraitoja, suorat rennot housut jotka olivat kiinni henkseleillä, päässä oli vanhanajan lätsä ja mies oli vähän pyöreähkö, hyvin syöneen näköinen papparainen. Kädessä hänellä oli joku keppi. Katsoin häntä muutaman sekunnin, sitten lapsiani jotka eivät huomanneet selvästi mitään ja takaisin katsoessani tuo mies oli poissa… tunne oli outo…

  Kerroin tästä joskus äidilleni joka oli asunut talossa myös. Hän kertoi yhtenä yönä heränneensä ja makuuhuoneessa oli ollut tuntematon valkohiuksinen, ystävällisen näköinen mummo. Hän ei ollut sanonut mitään, katsonut äitiäni ja kadonnut. Äitini vannoi olleensa hereillä.

  Talon ullakolta kuului välillä myös ääniä, ne voivat tietysti olla vanhan talon ääniä mutta talon mielenkiintoisen historian takia uskon sen olevan jotain muuta =)


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, Lapua, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa