• Arkiston aave

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2007

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olen ollut työssä eräässä asiakirja-arkistossa nyt muutamia vuosia. Siellä sattui varsin outo tapaus jo aikaa sitten. Meitä oli tuolloin töissä tässä nimenomaisessa arkistossa kahdeksan henkilöä ja kaikki olimme naispuolisia.

  Arkistomme käsittää erikseen arkistotilan ja toimistotilan. Olin yksin arkistossa ja muut toimiston puolella. Yhtäkkiä näin arkistohyllyjen välissä vilahtavan todella pitkän ja pitkin askelin harppovan hahmon. Säikähdin tietysti sillä tiesin heti ettei se ollut kukaan meistä toimiston tytöistä. Hahmo muistutti todella pitkää miestä ja tavalla jolla se harppoi eteenpäin ei muistuttanut ketään meistä.

  Lisäksi eräs mielenkiintoinen yksityiskohta oli se ettei tästä oudosta harhailijasta kuullut ääntäkään. Menin käymään toimiston puolella ja siellä muut istuivat työnsä touhussa niin kuin tavallisesti.

  En ole kovin monelle tästä kertonut mutta eräs työntekijöistämme kertoi että oli myös kuullut joitain outoja ääniä arkistosta. Olen myös kuullut outoja askeleen ääniä arkiston käytävältä ja silloin olin aivan yksin siellä. Toimiston puolelta olivat muut jo lähteneet.

  Seisoin erään hyllyn välissä ja yhtäkkiä kuului askeleet ikään kuin joku olisi kävellyt kengillä joissa on kanta joka kopisevat kun kävelee. Kukaan meistä ei käytä sellaisia töissä. Nyt ei ole vähään aikaan tapahtunut mitään kummoista mutta tuo tapaus oli melko outo.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Pohjoisen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2007, ilmestys, Vaasa.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa