• Yöpyminen.

  Tapahtumapaikka
  Ikaalinen

  Tapahtuma-aika
  2001

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  ghost1000rr

  Jostain syystä aloin youtubettaa kummituksia, ja muuta skeidaa. Löytyyhän sieltä asioita, jotka tekemällä tehty ja toisinaan jättää arvailuiksi. Itse en juurikaan jaksa uskoa kummituksiin enkä paranormaaleihin hössötyksiin. Asiota yleensä vaan tapahtuu ilmatilojen muutoksista, etc.

  On kuitenki asia mitä miettiny toistakymmentä vuotta.

  Kesä 2001 ja olimme menossa tyttöystäväni kanssa maalle vanhempieni mökille. Heillä oli kissa ja meillä 2 kpl koiria. Vanhempi niistä ei sulattanu hetkeäkään kisuja. Soitin tuttavalleni ja kysyin hänen lapsuudenkotiaan yöpymistä varten. Talo on kalustettu edelleen, mutta vailla asukkaita. Saimme tietenkin majottautua sinne. Vaikka viikoksi sanoi Hän. Ookoo. Mentiin sinne ja tongin vara-avaimen. Sähköt päälle ja emmettä jääkaappiin. Esittelin talon jossa olen useasti ollu nassikkana. Piiankammari, Emännänhuone, Isännänhuone, tuvat, 2kpl kammareita ja salin.

  Salissa tyttöystäväni sanoi ettei halua katsoa peiliin. Se pelotti sitä. Mua nauratti. Vanha 1800 luvulta oleva jossa miljoonissa oleva pintakin omassa patinoisuudessaan herättää hilpeyttä. Ookoo. Ilta meni mukavasti. Kateltiin salissa todella vanhoja valokuvia ihmisistä ja maisemista. Syötiin, hammaspyykki ja elbaamaan. Heräsin noin 02.00 pikkukammarista, kun nuorempi meidän koirista seiso salin ovea kohden ja murisi. Pyysin olemaan hiljaa. Katso mua ja nosti niskakarvat pystyyn muristen saliin päin. Hei yli satavuotias hirsitalo pitää ääntä. Jatkoin unia.

  Kohta herään ku kummatkin koirat sekä tyttöystäväni on hereillä. Nuorempi koira murisee saliinpäin ja vanhempi toisella ovella hampaat irvessä pikkukeittiölle. Rauhottukaa nyt kaikki, koska tää on vanha talo. Pitää ääntä. Muutaman minuutin päästä tuntu et joku ois vetäny mua nilkoista todella paljon. Sattu. Vanhempi koira hyökkäs sängynpäätyä kohden. Me noustiin ja ”T” kysy et lähdetäänkö pois? Samantien vaatteet päälle ja ulos. Autoon mennessä katsoin koko sisustan, mut tuntu et jokaisessa ikkunassa pihapiirissä olis ollu silmiä. Ajeltiin aamuun asti ennenkuin mentiin möksälle ysin aikaan. Vanhukset lähti kybältä ja päästiin viettää lomaa. Tavarat haettiin parin päivän päästä kyseisestä yökohteesta omistajan läsnäollessa.

  Tekikö mielikuvitus tepposet? En tiiä. Pelotti. Ja koirina oli 2 kpl rottweilereitä. Miks koirat murisi? Miks oli jäätävän kylmä keskellä kesää? Miks ahdisti vielä autoon mennessä?

  2 viikkoo sitten ajoin kyseisen talon ohi viimeksi, enkä tuu viettämään yhtäkään yötä siellä. Halusta en mene päivälläkään.

  Ja en vieläkään kyllä oikein usko kummituksiin. Ahdistukseen kyllä. Mut jotain outoo siinä paikassa on.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2001, Ikaalinen, Outo ilmiö.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti