• Yläkerran ääni

  Tapahtumapaikka
  Järvenpää

  Tapahtuma-aika
  1999

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtui ollessani noin 10 vuotias. En mennyt kouluun, koska olin ”kipeä”, en siis oikeesti ollu. Äiti hoiti siihen aikaa lapsia kotona, ja he olivat ulkona, ite siinä kattelin piirettyjä.

  Yhtäkkiä ylhäältä alkoi kuulumaan sellaista noidan/variksen rääkymistä (itse kuvailisin sen parhaiten tuolla tavalla). Eka ajattelin että sisko koittaa pelotella, mutta sitten alko kylmä hiki puskemaan, kun tajusin että mähän oon yksin kotona! Huusin että kuka sielä on, niin se joku huusi että ”tule ylös katsomaan ootan tässä yläkerran tasanteella”. Siinä sitten huusin et ”en tuu ku pelottaa”.

  Olin just laittamassa vaatteita päälle ja juoksemassa ulos, kun kuulin kun, rappusist alkoi kuullumaan askeleita, en kattonu vaan avasin oven itku silmässä. Siinä samassa äiti tuli lapsien kanssa sisään. Äiti siinä kyseli, että mikä hätänä, niin valehtelin et, olin nukahtanu ja nähny painajaista ja olin tulos leikkipaikalle (joka on iha tos meiä takapihan kohal). En uskaltanu sanoo totuutta.

  Saman tien ku äiti tuli takas, enään kuullu mitään, siis sinä päivänä. Mutta välil kun oon yksin nii kuulen ihan selvästi, että ylhäällä tai alhaalla, kävelee joku. Haluisin tietoa että mistäköhän mahtais olla kysymys. Talosta viel sen verran että vanhemmat ostivat tämän talon vuonna 1984, uutena, eli täälä ei ole koskaan asunut ketään muita. Ennen tämä paikka on ollut pelkkää metsää ja suota.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1990, 1990-luku, 1999, Järvenpää, Selittämättömät äänet.


 • 2 vastausta aiheeseen Yläkerran ääni

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa