• Vatsastapuhujan nukke peilipöydällä

  Tapahtumapaikka
  Ylivieska

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  NukkePeilipöydällä

  Tämä tapahtui joskus silloin kun olin 10v.

  Meidän entinen talo oli aika iso paitsi minun huone oli aika pieni. Huoneessani oli pieni peilipöytä joka oli lähellä minun sänkyä.

  Yhtenä yönä kun heräsin niin aukaisin silmäni ja näin suoraa edessäni peilipöydälläni istuvan pienen vatsasta puhuja nuken. Nukke oli tehty puusta ja sillä oli tummat housut ja näytti että sillä olisi myös ollut takki. Säikähdin sitä aivan kamalasti sillä ei meillä ole ikinä edes nähty sellaista nukkea.

  Piilouduin vähäksi aikaa peittoni alle ja kun taas katsoin peilipöydälleni niin se sama nukke oli yhä siinä! Nousin heti pystyyn ja juoksin valokatkaisimelle ja laitoin valot päälle. Katsoin taas peilipöydälleni ja nukke oli kadonnut. Paitsi ikkunani oli yhtäkkiä raollaan!

  Laitoin sen äkkiä kiinnni ja kun minun peilipöytäni oli aika pölyssä, mutta kuitenkin en nähnyt mitään jälkeä siinä missä nukke istui ja tuijotti minua tummilla pyöreillä silmillään.

  Siitä oli jo mennyt pari viikkoa ja olimme muuttaneet jo toiseen taloon mutta kerrostaloon ja en ollut yöllä nähnyt mitään mutta kuulin pieniä askelia menevän huoneessani ja seuraavana päivänä näin istuma jäljet pöydälläni.

  Se nukke kai oli tullut siihen taas ja lähtenyt kävellen pois. Kerroin kyllä asiasta vanhemmilleni ja he eivät uskoneet mutta vaikka minulla on nytkin se peilipöytä huoneessani niin aina kurkkaan siihen ettei siinä ole mitään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2009, nukke, peili, peilipöytä, vatsastapuhujan nukke, ylivieska.


 • 3 vastausta aiheeseen Vatsastapuhujan nukke peilipöydällä

  1. YksityinenPelko sanoopi:

   Ettei se peilipöytä olisi ollut vatsastapuhujan ja kun se kuoli niin sen henki siirtyi nukkeen,ja nukken ”henki siirty pöytään? 0.o Juu,mahotonta..

  2. linkku sanoopi:

   hyrrr… en kestäisi tuollaista itse…

   p.s. saisi kyllä olla paremmin kirjoitettu……

  3. Tessa sanoopi:

   Moni ei tietty usko että henki voi siirtyä esineeseen. Mulla on yks nukke jonkan sain kerran joululahjaksi. Se kummittelee ja tiesin sen itsekkin. Olin jo luulla että ihan normaali koristenukkehan se on koska en kokenut mitään yliluonnollista, mutta eihän sitä ihan hetkessä ala tapahtumaankaan. Nukessani kummittelee 5v. tytön henki ja hänen nimensä on Gabby. Aloin kuulemaan jonkun ajan kuluttua pientä koputusta, näkemään liikettä huoneessani, jopa yöllä näin varjomaisen hahmon liikkuvan. Ja haistoin jotain omituista muutaman kerran ja se oli todella voimakasta. Ihankuin hajuvesi. Ja olen tuntenu kylmyyttä, muutaman kerran aistin sen kuin joku olisi nukkunu vieressäni yöllä ja antanut pusun poskelleni. Olen myös nähny valopalloja melkein jokaisessa ottamassani kuvissa ja paljailla silmillä vain muutaman kerran. En ole kertonut kuin parille kaverille nukestani. Nukkeni oli aktiivisempi aina klo. 22.00 lähtien. Aina samaan aikaan. Oikeastihan henget yleensä aloittavat kummittelun klo. 3.00. En ole nyt aikoihin kokenut paljon mitään mutta silti voin edelleen tuntea vieressä kylmän tuulahduksen joskus kuin joku kävelisi ohi. Äitinikin on aistinut sen muutaman kerran. Ja näen edelleen valopalloja kun joskus räpsin kuvia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti