• Vanha mies

  Tapahtumapaikka
  Hämeenlinna

  Tapahtuma-aika
  1963

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Ancient1513

  Tämä tapahtui äidilleni kun äiti oli noin 15 vuotias. Äiti ja luokkatoverit pitivät ”Bileet”. Sinne tuli koko luokka (28 oppilasta). Äiti ja kaveri (en muista nimeä) olivat jo mökillä odottamassa vieraita.

  Noin kello 8pm aikaan kaikki tulivat. No juhlat oli normaalia ja niin poispäin. Sitten äitin joku luokkalainen poika halusi hakea lisää juomaa/syötävää. Joten lähti mopolla johonkin kauppaan. No se ajeli siellä maantiellä normaalisti. Kunnes tuli mun Papan isän pihaan (semmonen vanha risa talo joka on vielä jotenkin ehjä). No moposta tietenkin loppu bensa, ja se poika koitti kattoo mikä mopos on vikana (kun se ei tajunnu että bensa loppu).

  No se katto sinne papan isän taloon päin ja näki Vanhan miehen jolla oli keltainen pitkä takki ja kumisaappaat. Se mies lähti ”lipumaan” taloa päin ja se poika tietenki säikähti, lähti juoksuun ja juoksi takasin äitin mökille. Se kerto mitä tapahtu (eikä kukaan uskonu paitsi äiti). No sitten juhlat jatku ja kaikki oli juhlatuulella (paitsi se poika).

  Aamulla kaikki alko jo lähteä, ja äiti lähti sen pojan kanssa papan luokse kattoon osaisko pappa kattoo mikä mopos on vikana. No ne meni papan luakse ja papan luona se poika näki muotokuvan papan isästä jolla oli päällä keltanen pitkä takki ja kumisaappaat. Se säikähti ja sano äitille, ”toi on se pappa jonka näin”. Äiti vaan totesi että ”Jaha, näit papan iskän kummittelemassa”. Se poika oli sen jälkeen aika säikähtäneen näkönen, sitte se kysy papalta jotain tyyliin onko toi sun iskä.

  No kuitenki pappa, äiti ja se poika meni kattoon sitä mopoo, ja siinähän oli polttoaine loppunu. Äiti kerto mulle tän tarinan noin 3 vuotta sitten kun oltiin kertoos kummitusjuttuja.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1960, 1960-luku, 1963, Hämeenlinna, Tunnistettu henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Vanha mies

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa