• Valkoinen kissa

  Tapahtumapaikka
  Vammala

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Eläinten henget

  Kertojana toimi
  Ruusutassu

  Olen 13v tyttö ja tätä on tapahtunut useamminkin, mutta kerron nyt viime kerran tapahtumat. Tämä ei sitten ole mikään kauhutarina, mutta takaisin kertomukseen!

  Olin tullut normaalisti koulusta ja söin välipalaa keittiössä. Olin yksin kotona ja kissani olin päästänyt aiemmin ulos, olin siis akvaariokalojeni kanssa yksin.

  Söin siinä siis jotain pientä ja luin huvikseni pikkuveljeni Hippo-lehteä. Silmäkulmasta näin vaalean pitkäkarvaisen kissan kävelevän kohti minua. Säikähdin tietysti, koska oma kissani (oma kissani on valkoinen myös, mutta vaaleanruskeilla laikuilla ja lyhyellä turkilla varustettuna) oli juuri lähtenyt ulos, eikä ollut niin pullea ja suuri.

  Kun äkisti käänsin pääni valkoista pitkäkarvaista kissaa kohti, sitä ei enää ollut.

  Tätä on tapahtunut aiemminkin, mutta viime kerrasta oli niin kauan, etten muistanut koko juttua, lisäksi tämä taisi olla selvempi piirteinen. Olen kysynyt äidiltäni, onko talossamme ennen meitä voinut joskus asua väkeä, jolla olisi valkoinen rotukissa, mutta vastaus on ollut kielteinen. Äitini nimittäin kertoi, että ennen meitä talossa oli asunut vain eräät nykyiset naapurimme, jotka olivat myös itse rakentaneet koko talon.

  Heillä ei ole koskaan ollut kissaa, joten mietin olisiko joskus paikalla voinut kuolla tämä minulle näyttäytynyt kissa. Kissasta ei ole ollut minkäänlaista harmia, joten asia ei vaivaa minua.

  Vanhempani ja ystäväni eivät usko yliluonnollisiin ilmiöihin tai vastaaviin, itse olen kiinnostunut asiasta, joten päädyin näille sivuille. Kiitän ja kumarran, mikäli luit! (:


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, eläinhenki, Vammala.


 • 3 vastausta aiheeseen Valkoinen kissa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa