• valkoinen hahmo

  Tapahtumapaikka
  Orimattila

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  hunter

  Tämä tapahtui tänään. Iskäni oli sairaalassa(on vieläkin) ja äitini oli Porvoossa myymässä kaverinsa kanssa.

  Tämä on kolmas kesä jonka vietän leikkimökissäni. Olin tapani mukaan tietokoneella, sähläsin youtubessa ja välillä piirsin. Aikaisemmin aamulla päästin kanat ulos, ulkoilutin koiran ja silittelin kissoja, jotka häiritsivätkin taikaisin leikkimökkiini menoa.

  Mökki ei ole kovin iso, mutta kyllä siellä mahtuu hyvin nukkumaan ja sinne mahtuu myös tavarani jotka raahasin mökkiin.

  Minusta tuntuu että olen tulossa hulluksi, koska en usko kummituksiin mutta kaikkea oitoa minullulle aina sattuu ja tapahtuu.

  *Takaisin asiaan*

  Olin katsomassa Youtubesta yhtä Amnesia the dark descent custom story videota kunnes näin vieressäni olevasta ikkunasta valkoisen hahmon kävelevän nopeasti ohi. Käänsin äkkiä pääni siihen suuntaan mutta en enää nähnyt mitään. Ajattelin vain että se taisi olla vilkkaan mielikuvitukseni tuottama harha.

  Jatkoin videon katsomista, mutta suunnileen 2:n minuutin kuluttua näin sen saman valkoisen hahmon. Silloin hermostuin, nousin tuolistani, tempaisin oven auki ja sanoin hermostuneesti kovaan ääneen ”Kuka siellä?” Kukaan ei tietenkään vastannut, laitoi kengät jalkaani ja kävelin leikkimökkini ympäri ja palasin mökkin sisään.

  Sen jälkeen en ole mitään erikoista nähnyt, mutta täytyy myöntää että minua pelottaa nukkua seuraava yö mökissä, ei ole kyllä ihme jos minua pelottaa olenhan kuitenkin melko nuori(omasta mielestäni ainakin). Huhtikuussa eli vajaa kuukausi sitten täytin 13-vuotta.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Orimattila, Outo ilmiö.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa