• Vaari valopallon muodossa

  Tapahtumapaikka
  Jyväskylä

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Ellu

  Luettuani täällä muiden kirjoittajien jännittäviä kummitusjuttuja, päätin lisätä tänne myös oman ”kummituskokemukseni”’. Rakas vaarini siirtyi ajasta ikuisuuteen heinäkuussa vuonna 2007. (RIP <3)

  Pian hänen kuolemansa jälkeen silloisessa kodissamme alkoi sattua outoja ilmiöitä, jotka saattavat hyvinkin liittyä kuolleeseen pappaani.

  Olin eräänä päivänä yksin kotona ja päätin mennä koneelle. Datasin siinä ihan normaalisti, kunnes huomasin noin kahden tai kolmen metrin päässä minusta leijuvan kirkkaan, valkoisen valopallon, joka saattoi kuulemani mukaan olla eksynyt sielu. En pelännyt palloa yhtään, mutta yllätyin kyllä sen nähdessäni.

  Se katosi melkein heti ilmestymisensä jälkeen, ja ajattelin sen olleen pappani, joka oli tullut kylään tai hyvästelemään minut viimeistä kertaa. Tämä voikin olla hyvin mahdollista, koska meillä oli todella hyvät välit, ja tulimme hyvin juttuun keskenämme, kun pappani vielä eli.

  Lisäksi näin tämän saman leijuvan pallon vielä uudestaan, jolloin se oli ikään kuin takanani ja katosi heti, kun käännyin katsomaan sitä. Tämän jälkeen palloa ei ole enää näkynyt. Lisäksi aaveitahan ei voi koskaan katsoa suoraan… Niin kukapa tietää, olisiko vaarini ollut taas asialla?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2009, ilmestys, Jyväskylä, keski-suomi, taulu, tyttö.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa