• Vaalea hahmo

  Tapahtumapaikka
  Rauma

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olimme perheeni kanssa mummoni luona käymässä. Mummoni asuu kaukana kaupungista pienessä omikotitalossa. Minä ja pikkusiskoni Ella ( nimi muutettu ) leikimme ulkona, kunnes yhtäkkiä pimeni ja alkoi sataa. Meidät käskettiin sisälle ettemme vilustuisi.

  Minulla ja Ellalla oli yhteinen huone joten menimme sinne. Ajattelin että olisi ollut kiva jos olisimme kertoneet toisillemme kummitustarinoita, mutta äiti on kieltänyt sen, että Ella saisi illalla unta. Kello oli noin 22. Muu perhe meni nukkumaan, paitsi minä ja Ella. Halusimme seikkailla talossa, mutta ihan hiiren hiljaa.

  Kävimme ekana olohuoneessa, otimme sieltä pari karkkia ja menimme takaisin omaan huoneesee. Aloimme syödä karkkeja, ja juttelimme asioista mistä nyt yleensä siskokset puhuvat. Yhtäkkiä havahduin kun kuulin askelia yläkerrasta. Ja joojoo vanha omakotitalo natisee jnejnejne, mutta nämä askeleet olivat ihan aidot.

  Kuulin kuinka ne kävelivät vintillä edes takaisin. Minua alkoi pelottamaan. En ollut varma oliko Ella kuullut askelia, mutta minun mielestä parasta oli jäädä nukkumaan. Me molemmat olimme jo peiton alla, kun aloin kuulla, että joku kävelee rappusissa. Silloin aloin oikeasti pelkäämään. Suljin silmät ja yritin saada unta, mutta se oli vaikeaa.

  Avasin silmät, katsoin ikkunasta ulos ja silloin näin sen. Valkoisen hahmon, joka huomattuani lähti kävelemään vasemmalle. Olin ihan kauhuissani. Mietin ja mietin kuka se saattoi olla. Kello oli jo yli puolen yön, mutta en ollut vieläkään saanut unta. Heräsin aamulla jo viideltä. Mietin heti herättyäni oliko yön tapahtumat totta. Lähdin keittiöön.

  Säikähdin kun näin mummoni keittiönpöydän ääressä juomassa teetä. Mummo pyysi minun istahtavan pöytään hänen seuraksensa. Sen jälkeen hän alkaa kuulustelemaan minua.

  Mummo : olitko se sinä?

  Minä : mitä minä?

  Mummo : se ihminen joka istui sänkyni päällä ja katsoi minua

  Minä jähmetyin. Yölliset tapahtumat eivät olleetkaan harhoja vaan ihan totta. Kerroin mummolle oman tarinani. Mummo alkoi kertomaan tarinoita mitä kaikkea muuta hänen talossaan ja sen pihapiirissä on tapahtunut.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Rauma, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa