• Tyttö vessassa ja muuta kummaa

  Tapahtumapaikka
  Hyvinkää

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Indigo

  Asuimme maalla. Tilalla oli ennen uuden rakentamista ollut vanha talo jonne talon entinen isäntä oli kuollut. Ovia aukeili tuolla itsekseen, sun muuta. Muutimme uudempaan taloon ja sinne jälkeenpäin rakennettiin kuisti jossa oli käytetty vanhan talon ikkunoita.

  Talossa kuului koiran tassuttelu ääniä, sillä vanha koiramme jouduttiin lopettamaan vakavan sairauden takia. Aina ukkosen aikaan jos vain oli mahdollista niin sähköt menivät poikki.

  Talossa alkoi olla ahdistavampi ilmapiiri kauemmin kun oltiin asuttu ja jos satuin yöllä menemään joskus neljän molemmin puolin vessaan. Näin pienen tumma hiuksisen tytön vessan peilistä. Se aina katsoi minua silmiin ja hymyili. Tätä tapahtui muutamia kertoja, enkä ole kuullut olisiko jollekkin muullekin tuo tyttö ilmestynyt. Näin hänet myös kerran sisä eteisessä katselemassa ihan muutaman hetken, kun ukkonen oli jälleen kerran katkaissut sähköt.

  Meillä oli pihalla myös navetta ja navetassa katosta roikkui köysi joka kovasti muistutti hirttoköyttä, eikä siellä kovin miellyttävä ilmapiiri ollut.

  Ystäväni ollessa yökylässä, yöllä heräsin tunteeseen että minun on pakko kääntyä huoneeseen päin katsomaan. Käännyin ja näin hyvin pienen näköisen tytön polvillaan aika lähellä sänkyni pää puolta. Sydän hakaten yritin saada ystävääni hereille huutaen aika lujaa, mutta tämä ei herännyt. Käännyin sitten laittamaan valon lukulamppuuni ja pikku tyttö oli poissa. En saanut enää unta.

  Olen helpottunut kun muutettuamme pääsin pois talon ahdistavasta ilmapiiristä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2008, hyvinkää, Moni-ilmiö.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa