• Tyttö lammessa

  Tapahtumapaikka
  Hyvinkää

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Maalari

  Asun maalla ja minulla on tapana kesäisin mennä istuskelemaan luontoon ja piirtelemään maisemia. Kerran, muutama vuosi sitten, menin kotiani lähellä sijaitsevan kauniin lammen luokse. Silloin oli auringonlaskun aika ja auringon säteet heijastivat lammen pintaan erittäin kauniisti. Halusin piirtää sen.

  Kun olin istunut jo pitkään lammen rannassa rupesin kuulemaan kummallista ääntä (kuulosti tältä: TUM TUM TUM), ensin se oli vaimea ja ajattelin että se on joku työmaa jossakin mutta sitten se alkoi voimistua ja minua rupesi ihmetyttämään mikä sellaisen sai aikaan.

  Hetken kuluttua ylhäältä osui lampeen valonsäde se heilahti vain nopeasti ensin lammen pinnassa mutta sitten katosi ja pian sen jäkeen se ilmestyi uudestaan, ja yhtäkkiä korkealta leijui valon sädettää pitkin tyttö joka tippui lampeen tai oikeastaan se ei tippunut mutta se näytti siltä että se oisi ilmassa olo aikanakin vajonnut vedessä. Se jäi kellumaan siihen lampeen ja tuijotti minua räpäyttämättä silmäänsä.Tyttön pukeutuminen oli hyvin vanhanaikainen.

  Ensin minua ei pelottanut mutta sitten helken sitä katseltuani tajusin mitä näin ja kahmin maalaustavarani laukkuuni ja hyppäsin pyörän selkään ja pojin pois niin lujaa kuin pystyin. Sen jälkeenn kun olen kävellyt lammen ohi ja vaikka en ajattelisikaan koko näkyäni minulle aina tulee lammen luona erikoisen helpottunut ja onnellinen olo.

  Paikka jossa asun on entistä merenpohjaa, ja mietin että voisiko tämä vojoamisen näköinen laskeutuminen lampeen olla sitä että tämä henki olisi joskus hukkunut niille paikkeille missä lampi siaitsee.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, hyvinkää, ilmestys.


 • Yksi vastaus aiheeseen Tyttö lammessa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa