• Tummahiuksinen nainen

  Tapahtumapaikka
  Hämeenlinna

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Lumiere_

  Itse olen siis Hämeenlinnasta, mutta tää tarina, jonka kerron teille, on tapahtunut meidän mökillä, joka sijaitsee Keski-Suomessa. Meidän mökki on yli 100 vuotta sitten rakennettu. En nyt tarkkaa vuosilukua muista, mutta vanha on kuitenkin. Useat meidän perheestä ja jotkut mökillä vierailleetkin on kokenut näitä outoja tapahtumia, mutta kerron nyt yhden jutun, jonka itte oon nähny.

  Oltiin meidän mökillä pari vuotta sitten ja sillon tais olla syksy. Heräsin meidän takkahuoneesta ja näin, että joku seisoi eteisen ja takkahuoneen oven suussa. Näin vain, että hänellä oli pitkä ruskea tukka ja jonkinlainen valkoinen pitkä yömekko päällään.

  Luulin ensin, että se oli mun sisko Iida (nimi muutettu), jolla on pitkät ruskea hiukset ja tokaisinkin tälle, että ”Mitä sä siinä seisoskelet”. Vastausta ei kuitenkaan kuulunut, ja kun käännyin takas katsomaan, että vieläkö se siellä seisoi, mutta ketään ei näkynyt.

  Lähdin sitten kävelemään keittiöön talon toiselle puolelle ja huutelin Iidaa, mutta ketään ei näkynyt missään. Katsoin ikkunasta ja huomasin, että koko muu perheeni oli rannassa ja Iidalla oli erilaiset vaatteet, kun ovensuussa ollella hahmolla. Rantaan on pitkä matka, eikä Iida olisi millään kerennyt siinä ajassa vaihtaa vaatteita ja juosta sinne.

  Silloin älysin, että olin ollut koko ajan ”yksin” talossa, ja mua jäi kovasti häiritsemään oliko se hahmo kenties joku kaukainen sukulainen, sillä talo on kulkenut suvussa kauan.

  Kaivoin kaikki valokuvat esille, mutta en löytänyt ketään joka olisi vastannut sitä naista. Tosin en nähnyt hahmon kasvoja kunnolla, joten vaikea sanoa, vaikka joku kuvissa olleista naisista olisikin ollut hän, koska kuvissa kaikilla naisilla oli aina hiukset kiinni nutturalla. Taitaa jäädä arvoitukseksi, kuka se hahmo oli.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, Hämeenlinna, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa