• Tiellä Tapahtuu

  Tapahtumapaikka
  Juupajoki

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  J&J

  Tästäkin on jo vähän aikaa, olin kaverilla viettämässä viikonloppua, ja aina niin tuttu ja turvallinen tie tulikin ykskaks niin vaaralliseksi ja pelottavaksi.

  Olimme kaverin kanssa illalla, ehkä 00.00 menossa taluttamaan hänen koiraansa iltalenkille. Normaaliin tapaan meidän piti kääntyä vasemmalle niinkuin aina mutta kun menimme vähän matkaa eteenpäin huomasimme pimeässä haalean hahmon joka alkoi tulla meitä kohti. Pikkuhiljaa hahmo alkoi olla läpinäkyvämpi jonka ympärillä oli vaalea valokehä, ja joka näytti aivan nuorelta teini-ikäiseltä tai varhain kuolleelta parikymppiseltä naiselta.

  Itse säikähdin pahanpäiväisesti, vaikka olen aina kuullut ja nähnyt jotain omituista, mutta koira, se aloitti ennenkuin huomasimme murisemaan ja haukkumaan eteenpäin minne olimme menossa, juuri vaalealle hahmolle. Ja kun aloimme juosta peloissamme kotiappäin koira juoksi häntä koipienvälissä kovempaa ja meillä kolmella oli tappelu kuka pääsee ekana sisälle.

  Sisällä kaverini kertoi että kun juoksimme, hän kuuli takaa juoksuaskelia, ja pientä rasahtelua, ja tunnetta kuin meitä olisi katsottu ja seurattu. Myös hän selitti sisällä kuinka on ennenkin nähnyt kyseisen näyn, ja hänen äitinsäkkin oli tämän nähnyt.

  Olemme miettineet jotain järkevää selitystä, mutta katuvalot olivat palaneet kaikki paitsi yksi, ja mikään ei olisi voinut varjostaa hahmoa joka lähentyisi. Myös olemme miettineet olisiko tyttö, joka läheisellä junaradalla on kuollut, tullut kummittelemaan ja varoittamaan meitä muita radan vaaroista ?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, ilmestys, Juupajoki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa