• Talomme vanha asukas

  Tapahtumapaikka
  Loviisa

  Tapahtuma-aika
  2004

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  -ronja-

  Tämä tapahtui kun olin noin kolmen iässä eli noin kymmenen vuotta sitten.

  Muutimme Järvenpäästä Koskenkylään vanhaan rintamanmies taloon. Talon vanha asukas vaimonsa kanssa päätti muuttaa talosta pois turhan ison pihan takia,koska Mikko(nimi muuttettu) sairasti syöpää ja ei ollut kykenevä hoitamaan isoa pihaa. Mikko oli kuitenkin innokas auttamaan talon kunnostuksessa, mutta joutui yllättäen sairaalaan, josta hänet siirrettiin äitini osastolle.

  Mikko tiedusteli kovasti,että kuinka pitkälle syöpä on levinnyt. Hän kertoi myös miten halusi auttaa viellä kovasti talon kunnostuksessa isääni. Äitini sanoi,että ”Kyllä sinä viellä ehdit.” Tämän jälkeen äitini meni kahden päivän lomalle ja sillä välillä Mikko oli kuollut.

  Tämän jälkeen oudot tapahtumat alkoivat: Isäni oli yksin kotona ja remontoi kellaria. Hän kuuli ylemmästä kerroksesta askelia ja kovaa meteliä. Isäni ajatteli samantien,että koiramme tappelitvat, mutta saavuttuaan ylös hän huomasi koirien nukkuvan sikeästi. Oudot tapahtumat jatkuivat koko syys-talven. Tämän lisäksi koirat haukkuivat rappusia päin,joista kuului askelia.

  Oudot tapahtumat loppuivat kunnes vuonna 2013 joulukuussa: Isäni oli työmatkalla ja äitini nukkui yksin alakerrassa koirien kanssa. Hän ei ollut viellä unessa. Yhtäkkiä hän kuuli askeleiden lähestyvän häntä ja äitini ajatteli sen olevan vaan meidän koira,mutta askelaat olivat raskaita ja selvästi ihmisen. Hän kääntyi ja näki miehen hahmon seisovan isäni sängyn puolella.

  Hän katosi yhtä nopesti kuin oli tullutkin.

  Voin olla varma,että Mikko on läsnä vielläki ja tällä hetkellä. Uskon myös,että Mikkoa on jäänyt vaivaamaan jokin asia…


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2004, Loviisa, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa