• Surullinen nuori aave

  Tapahtumapaikka
  Pyhäjärvi

  Tapahtuma-aika
  2003

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtui lähellä meidän kotia, joka on yli 200 vuotta vanha. Siellä on tapahtunut paljon muitakin kummitusjuttuja kuin tämä. Tämän tapahtuessa olin n. 10-vuotias.

  Olin aurinkoisena kesäpäivänä pyöräilemässä siskoni kanssa eräällä pellolla. Siellä on ikivanha ja rämä lato. Emme olleet koskaan käyneet ladossa, koska pelkäsimme, että se romahtaa päällemme. Nyt kuitenkin kiinnostuimme ladosta ja päätimme mennä tutkimaan sitä tarkemmin.

  Ensin katselimme ulkoapäin; sieltä oli lähtenyt lautoja irti. Sitten uskaltauduimme menemään sisälle. Siellä oli pitkiä ja paksuja tukkeja, jotka olivat sammaloituneet. Lattiaa ei ollut, maassa kasvoi heinää ja siellä oli hiekkakasoja. Ladossa oli pelottavaa ja vaarallista, joten päätimme lähteä pois. Lähdimme ihan rauhallisesti ajamaan kotiin päin, kunnes pysähdyimme katsomaan latoa.

  Me molemmat huomasimme sen: Ladon ikkunan päällä oli valkoinen, ehkä hieman kellertävä otus. Se ei ollut pelottava, mutta silti meistä tuntui oudolta. Se ei ollut heijastus, koska me molemmat näimme sen. Sitten alkoi kuulua kummallista ääntä, kuin valitusta…

  Sitten säikähdimme kunnolla ja lähdimme polkemaan niin kovaa kuin pääsimme. Ääni seurasi meitä koko ajan, tuntui, kuin kummitus olisi ollut aivan takanamme. Mutta sitten kun olimme naapuritalon kohdalla, ääni loppui kuin seinään! Huomasimme, että ääni loppui, mutta poljimme silti täysiä.

  Kotona ihmettelimme tapausta kauan. Ehkä kummitus oli joku nuori tyttö, joka oli kuollut joskus kauan sitten, vaikka meidän talossa. Meidän talo on rakennettu joskus 1700-1800 luvun vaihteessa, joten mistä sen tietää. Tai ehkä kummitus oli murhattu… Aivan kuin se olisi pelästynyt, kun ajoimme naapurin ohi! Sen jälkeen talossamme on alkanut tapahtua kaikkea kummallista..!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2003, Pyhäjärvi, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa