• Spiritismiä synttäreillä

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2006

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Minun synttäreilläni päätimme pelata spiritismiä. Meitä oli vain pari, joten se oli parempi. Katsoimme ohjeet netistä ja teimme laudan. Aloimme pelaamaan huoneessamme.

  Aluksi kysyimme: onko täällä ketään? antakaa merkki jos on. Sitten yht’äkkiä kirja tippui kirjahyllystä vierellemme ja koirani alkoi haukkumaan. Kaverini sanoi: tää on aika pelottavaa pitäskö lopettaa? Päätimme kummiski kysyä vielä pari kysymystä.

  Kun olimme kysyneet pari kysymystä kysyimme saammeko lopettaa? Vastaus oli EI. Kaverini hätääntyi, koska kyseessä oli pahoja henkiä. Koirani haukkui kirjoja tippui lisää. Onneksi tilanne rauhottui ja saimme myöhemmin luvan lopettaa. Menimme heti polttamaan laudan ja rikkomaan lasin.

  Myöhemmin pari kuukautta synttäreitteni jälkeen. Aina kun katsoin peiliin näin vilauksen miehestä, joka tuijotti minua tuimasti. Minusta tuntui aina, että minua seurataan, vaikka olen ihan yksin. Juttelin asiasta kavereittani kanssa, jotka olivat myös synttäreilläni. Ja hekin ovat kokeneet samanlaista. Joten vainotaanko meitä?

  Synttäreistäni on yli vuosi ja en kyllä enää koe sellaista eivätkä kaveritkaan. Mutta se oli silti pelottavaa mitä on tapahtunut. Ja miksi se aave rupesi seuraamaan meitä? Olen lukenut muita spiritismi tarinoita, mutta en ole koskaan kuullut, että aave seuraisi.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2006, Helsinki, Selittämättömät äänet.


 • 5 vastausta aiheeseen Spiritismiä synttäreillä

  1. Su sanoopi:

   Itse olen kuullut muun muassa yhdeltä omalta kaveriltani, että spiritismillä on sellainen vaikutus, että joku henki saattaa jäädä seuraamaan pelaajaa, vaikka peliin olisi saatu lupa lopettaa. Päätellen kertomastasi, on kuitenkin mahdollista että henki jättää lopulta rauhaan.

  2. böö sanoopi:

   Kuulostaa aika pelottavalta… Olen 10v ja pelasin spiritismiä jonkin aikaa sitten… Oli tietty kavereita kaksi muutakin… Sen jälkeen oon huomannut että mun mummilla ja papalla ja meillä kotona on alkanut kummitella… Kamalinta on se, että ei muistettu pyytää lopettaa sitä peliä… Tätä on jo jatkunut kaksi vuotta… Toivottavasti tää loppuu jossain vaiheessa…

  3. Sartsa sanoopi:

   Miksi ihmeessä KUKAAN pelaa spiritismiä? Ihan oikeasti, siitä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää. ÄLKÄÄ PELATKO. Se on totisinta totta, eikä henkivalloilla pidä leikkiä!

  4. ._. sanoopi:

   En kyllä uskaltaiskaan ;-;

  5. ansku bansku sanoopi:

   @Sartsa: siitä ei ole mitään haittaa jos tekee kaikki säännöt oikein mutta muuten se voi olla vaarallista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti