• Serkun luona yökylässä

  Tapahtumapaikka
  Haapajärvi

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  minä

  Tämä tapahtui pari viikkoa sitten. Oli serkkuni luona yökylässä, ja serkkuni isä kertoi meille hänelle ja sukulaisillemme tapahtuneita outoja juttuja. Sitten hä kertoi myös hänen talonsa oudoista tapahtumista.

  Talon ullakolta ja yläkerrasta on kuulunut laahaavia ja kovaäänisiä askeleita. Serkkuni isä kertoi, että oli eräänä yönä taas herännyt askeleisiin, ja lähtenyt katsomaan, että kuka siellä oikein kävelee, eihän talossa pitänyt olla silloin muita kuin hän. Hän kiersi yläkerran ja ullakon, eikä siellä ollut ketään. Tämä toistui useana yönä, mutta ketään ei koskaan näkynyt.

  Kerran hän kertoi heränneensä yöllä jonkun tuijotukseen, ja alkanut katsella ympärilleen. Hän oli huomannut hieman hohtavan ja läpikuultavan hahmon huoneen nurkassa. Se oli tuijottanut häntä, ja hän huomasi sen olevan hänen isänsä, joka oli kuollut kun serkkuni isä oli 11 vuotias. Hän alkoi nukkua koska tiesi, että voisi nukkua rauhassa.

  Serkkuni isä kertoi paljon muitakin juttuja. Kun hän lopetti, menimme nukkumaan. Yöllä heräsimme ullakolta kuuluviin askeleisiin. Ne olivat laahaavia, ja kuuluivat yleensä kolmen sarjoissa. Meitä pelotti, mutta aloimme nukkumaan.

  Aamulla juttelimme vielä sängyn pohjalla yöllisistä askeleista, ja kun mietimme että ettemme ikinä halua nähdä mitään kummituksia, mutta esim. askeleiden kuuleminen on ihan jännää, niin ullakolta alkoivat todella iso ääniset juoksu askeleet, jotka kulkivat ullakolta portaisiin, alakerran keskikäytävälle, meidän huoneen oven ohi ja kellarin portaat alas. Olimme kauhuisamme, ja alomme huutaa serkun isää, kun emme uskaltautuneet ulos huoneesta.

  Kun hän tuli, niin kerroimme mitä oli tapahtunut. Hän onneksi uskoi.

  Äänet ovat myöhemminkin jatkuneet, mutta olemme tottuneet niihin. Onneksi se ullakon asukas on ihan kiltti eikä herätä heitä ihan joka yö.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Haapajärvi, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa