• Sama tarina kuin unessa

  Tapahtumapaikka
  Turku

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Olin syksyisenä iltana yksin kotona, muistaakseni katsomassa olo huoneessa tv:tä noin Klo:23:00. Olin aika uupunut pitkästä päivästä ja en jaksanut raahautua vielä huoneeseeni lepäämään, joten torkahdin noin tunnin ajakasi olohuoneeseen.

  Nukkuessani näen harvoin unia, mutta näin unta kun yksi kavereistani oli tungettu jonkinlaiseen arkkuun. Juuri kun näin tämän kaverini arkussa, joku mustaan pukeutunut mies laittoi arkun kannen kiinni ja sanoi minua osoittaen samalla että olisin hänen sielunsa ja vaihtaisi ruumistaan.

  Heräsin siihen kohtaan ja huomasin samalla kun olin poikittain sohvalla makaamassa. Nousin sitten ylös, laitoin tv:n kiinni ja menin omaan huoneeseeni.

  Kulkiessani huoneeni ovelle päin huomasin jotain hohtavaa valoa ja tiesin että olin laittanut huoneeni valot kiinni siksi aikaa kun menin muualle. Sydämeni varmaan pumppasi satasta, kun näin sängyssäni istuvan unessani olleen kaverin ja hänen vieressään olevan saman miehen.

  Mies lausui saman lauseen mitä unessakin, ja koska otin pari askelta eteenpäin molempia kohti niin he olivatkin tiessään ja samana hetkenä tunsin kylmän tuulen menevän hiljalleen ohitseni.

  Tämän jälkeen en ole nähnyt tälläisiä tapauksia ja joskus iltaisin muistelen tätä mitä tapahtuikin.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Outo ilmiö, Turku.


 • Yksi vastaus aiheeseen Sama tarina kuin unessa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa