• Rippijuhlat Rustilan kartanossa

  Tapahtumapaikka
  Rauma

  Tapahtuma-aika
  2016

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  henkien uhri

  Eli olin perheeni kanssa vanhempieni kummipojan rippijuhlissa Rustilan kartanossa olimme olleet siellä jonkin aikaa ja kun lounaan jälkeen oli kaikki kuvat ja videot otettu yritin tappaa aikaa kun sitä kerran oli.

  Rustilan kartanohan tunnetaan kummitustarinoistaan ja tapahtumista niin tottakai niitä oli pakko lukea. Kaikki tapahtumat olivat ilmeisesti olleet joskus sanomalehdessä koska, ne olivat kehystettynä seinällä. Luin ne kaikki viiteen kertaan kunnes, menin ulos.

  Menin kuitenkin pian taas sisälle ja istahdin vieressäni olevalle tuolille. Niissä kummitustarinoissa joita luin kerrottiin monista asioista pariovista, ikkunoista ynnä muusta yliluonnollisesta. Kotvan kuluttua menin taas ulos.

  Satuin katsomaan parvekkeelle. Se oli todella kaunis ja sitä paitsi vaalean punainen. Näin vasemmassa silmä kulmassani liikettä ja katsoin parvekkeen alavasemmalla (ensimmäisessä kerroksessa) sijaitsevassa ikkunassa pienen olennon iloiset ja hymyilevät kasvot. Ajattelin että, kuvittelen vaan ja katsoin muualle. Mutta, minulle tuli pakkomielle katsoa sinne uudelleen olio oli yhä siinä mutta vielä leveämmällä hymyllä.

  Menin sisälle siihen huoneeseen, jossa luulisin olion olevan mutta siinä huoneessa ei ollutkaan ikkunaa. Menin ulos ja ikkuna oli siinä mutta, olio oli poissa menin sisälle ja huoneeseen oli ilmestynyt ikkuna.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2016, Rauma, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa