• Rintamamiestalon entiset tapahtumat

  Tapahtumapaikka
  Paimio

  Tapahtuma-aika
  1995

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Eli tämä on isäni kertoma tarina. Hän osti -94 talon tontteineen. Muuttaessaan taloon oli ensimmäinen vuosi aika hiljainen. Toisena vuonna alkoi kuitenkin tapahtua. Talo on kaksikerroksinen ja portaikossa kuului usein askelten ääniä, samoin yläkerrassa. Painava keittiön ovi kuului aukeavan ja sulkeutuvan välillä ja keittiön laatikot sekä kaapinovet eivät pysyneet kiinni.

  Hän kertoi että silloisen tyttöystävänsä kanssa tuli kotiin ja näki kun yläkerrassa oven läpi käveli tumma läpikuultava nais-henkilö. Se näytti olevan aika vanha ja oli pukeutunut 1900-luvun alkupuolen vaatteisiin. Se käveli pari metriä ja katosi. Tunnelma tässä talossa oli usein hyvin kiusallinen ja tuntui kun joku olisi kokoajan seurannut vierestä.

  Eräänä yönä nukkuessaan yläkerrassa kuului alakerrassa kaamea rysäys. Kuulosti siltä kuin koko keittiön astiasto olisi kerralla pudonnut lattialle. Aamulla hän oli tarkistanut koko talon eikä löytänyt mitään

  joka olisi voinut aiheuttaa tämän.

  Jälkikäteen hän tutki talon historiaa ja oli saanut selville että talossa oli aiemmin kuollut luonnollisesti yksi mies ja luultavasti tämä nainen.

  Viime vuosina on ollut tässä talossa hiljaista (Mummoni eli isän äiti asuu tässä talossa). Pari viikkoa sitten mummo sanoi kuulleensa jonkun kävelevän taakseen. Hän huusi että ”kuka v*ttu siellä on? Painu helv*ttiin!” 😀 Samassa kuului kolaus.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1990, 1990-luku, 1995, Paimio, Räyhähenki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa