• Raiskatun piian huuto

  Tapahtumapaikka
  Hanko

  Tapahtuma-aika
  1900

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Salainen Kaveri

  Tämä ei ole varsinaisesti mikään tarina, mutta kuuleman mukaan joskus kauan sitten yhdessä talossa Hangossa Tvärminnessä asui joku perhe, sellaisen mäenkukkulan päällä hieman syrjässä, metsää ympärillä.

  Perheessä oli piika, joka siihen aikaan oli varmasti monessa kodissa ja hoiti sitten niitä koti hommia.

  En nyt muista, mutta joku sotilas tai perheen isä sitten oli raiskannut tämän piian sinne talon ylimpään kerrokseen ja tämän jälkeen tappanut hänet.

  Kerrotaan, että Heinäkuun lopussa ja elokuun alussa sieltä talosta kuuluisi öisin naisen huutoa. Talo on siis kaksikerroksinen omakotitalo, nykyään aika huonossa kunnossa mahdollisesti, ennen ainakin taloon pääsi sisälle.

  Siellä pihassa on jokin vaja, liiteri tms. Kesällä heinä kasvaa pitkänä ja on muutenkin aika karmiva paikka etenkin pimeällä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1900, 1900-luku, Hanko, Selittämättömät äänet.


 • 7 vastausta aiheeseen Raiskatun piian huuto

  1. joni lehtikuusi sanoopi:

   Tää ei nyt varsinaisesti liity tähän mut tykkään käyä kaikis hylätyis paikois ja autiois talois kaverin kaa jote voisitko laittaa tarkempaa sijantia. Ja tiiätkö ons yläkerta mite hyväs kunnos. Ois jännää käyä siel kattomas.

   • Salainen Kaveri sanoopi:

    @joni lehtikuusi: Moi, talo sijaitsee Tvärminnessä, en muista tien nimeä mistä sinne käännytään, mutta enköhän sen saa nopeesti selville.. Saako kysyy mistä päin olisitte sun kaverin kaa tulossa?

   • Salainen Kaveri sanoopi:

    @joni lehtikuusi: Vitsit mä oon monta kertaa yrittäny sulle tähän vastata, mut ei ikinä näy??? Olen käynyt yläkerrassa, siellä voi olla, mutta ”ullakko”, sinne ei kyllä ole menemistä… Siellä kannattaa käydä lumen sulattua, helpompi päästä sisään ja muutenkin koko pihaan ylipäätänsä. Milloin olisitte kaveris kans menossa? Voisimpa ehkä tulla mukaan:)

  2. japa rekola sanoopi:

   Toi PIIA on aika onnekas 😀

  3. joni lehtikuusi sanoopi:

   Sori etten oo vastannu kun en oo käyny vähään aikaan kattomassa tääl mut asun vantaalla ja ajattelimmekin mennä vast keväällä kattoo paikkoja mutta ois kiva tietää tarkkaan missä se on.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti