• Punaiset huulet

  Tapahtumapaikka
  Kokemäki

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Miwwi

  Asuin silloin Kokemäellä. Se talo oli vanha ja meille kerrottiin että siellä oli kuollut ainakin yksi alkoholisti edellisenä vuonna.

  Minua ihmetytti suuresti kun kumpikaan kissoistani eivät antaneet minun mennä yläkertaan yksin, jossa sijaitsi makuuhuoneeni ja tietokone/vierashuone. Kerran olin menossa illalla nukkumaan niin kissani tulivat mukaani ja nukkuivat kanssani ylhäällä.

  Minun sänkyni oli laitettu semmoiseen seinään tehtyyn ”sängynpaikkaan” johon sai verhon eteen. sitten nukahdin. Heräsin outoon tunteeseen että joku katsoi minua. Kun katsoin verhoihin jotka olivat silloin sänkyni edessä ettei valoa näkyisi niin näin verenpunaiset huulet päänkokoisesta aukosta.

  Se oli ensimmäinen pelottava kokemukseni siinä talossa. Sitten myöhemmin selitin äitille tilanteen ja hän tiesi myös tämän ”sielun”. Aina kun olin tietokoneella tuli outo, mutta todella miellyttävä miehen partaveden tuoksu, joka ilmeisesti ei tahtonut meille mitään pahaa. koska tuulahdus kun hän ”vahingossa” kosketti minua kun istahti viereiselle tuolille katsomaan että mitä minä teen oli todella lämmin.

  Ei viileä niinkuin monen muun kokemuksesta. Ystäväni isä (sattumoisin alkoholisti) joka oli meillä sinä viikonloppuna, sai yllättävän äkkilähdön talostamme, koska tämä partaveden tuoksuinen miehen sielu ei pitänyt tunkeilijasta.

  Kerran kun olimme matkalla ja tulimme kotiin huomasimme että lattialla oli kirja nimeltä ”kirottu tyttö” joka on R.L.Stinen kirjoittama kirja. Se kirja oli lattialla pystyssä. muut kirjat olivat hujanhajan, mutta kirottu tyttö oli pystyssä lattialla. Kuvan kannen tyttö muistuttaa minua tavallaan. samanlaiset hiukset ja vaatteet ja silmän väri myös ikä oli kirjan tytöllä sama silloin viimevuonna.

  Se oli pelottavaa myös äitini mielestä. tyhjät koristepullot vaihtelivat paikkaansa ja cd:t vaihtoivat paikkaa. Tavaroita alkoi hävitä ja ilmestyä tyhjästä. Julisteet tippuivat alas, taulut olivat vinossa. Mietimme että pitäisikö kutsua manaaja tai pappi käymään talossa. vaikka itse en kyllä ole henkilökohtaisesti kovin uskonnollinen.

  Ulkona kuului hevosten ääniä, lehmien ja vasikoiden tuskan huutoja, laukauksia ja huutoja. Pihastamme on myös löytynyt mätääntyneitä vasikanluita jotka koiramme aina kaivoi jostakin. Lähellä on saattanut kuulema olla teurastamo. Saunaan kun menimme siellä oli viileä vastaanotto kun sinne joku meni hiukankin alkoholia ottanut.

  Muutimme kesällä 2005 pois sieltä takaisin juurillemme jossa myös on tapahtunut ns. ”poltergeist” ja paljon muita ilmiöitä. Minun elämäni on ollut täynnä näitä ilmiöitä ym.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, Kokemäki, Räyhähenki.


 • 3 vastausta aiheeseen Punaiset huulet

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa