• Puistotie

  Tapahtumapaikka
  Vihti

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Sunchaser

  Taustatietoa:

  Olen asunut vihdissä 5-6 vuotta. Ja olen 27-vuotias (tapahtuma aikaan olin 24-vuotias) eli en mikään lapsi.

  Itse tarinaan:

  Olin nykyisen miesystäväni kanssa puistossa istuskelemassa ja oli todella paksu sumu. Siellä puistossa ei liiku paljon ihmisiä, mutta jos likkuu niin sen kuulee, kun hiekka narisee. Kuitenkin, istuskeltiin siinä ja juteltiin ja poltettiin tupakkaa. Joskus alkuillasta oltiin lähdössä ja noustiin penkiltä, niin katsoin puistotien risteykseen (joka oli myös hiekkatietä).

  Näin mustan hahmon liikkuvan siellä ja ei kuulunut mitään askelia. Muistan kuin eilis päivän se hahmo oli tyyliin pari metrinen huppupäinen hahmo joka mun silmien edessä sumun keskellä muuttui isoksi liskoksi (varaanin kokoiseksi). Sen hahmon ja meidän välissä oli muutama kymmentä metriä väliä ja huomasin sen liskon juoksevan minua kohden. Peräännyin ja kiljaisin,koska säikähdin niin pahasti.

  Miesystävä ihmetteli mistä on kyse ja kerroin hänelle. Hän ei ollut huomannut mitään mutta piti mut turvassa käsiensä suojassa niin kauan, kunnes päästiin kotiin. (tiedän ettei tapahtuma ollut mielikuvituksen tuotetta,koska olen huomannut ennenkin varjoja,hahmoja ja kuullut ääniä)


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2009, Tunnistamaton henki, vihti.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa