• Pohjanmaan kesäleirin kohtaamisia

  Tapahtumapaikka
  Vaasa

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  JuuDiPS

  Olin kavereideni kanssa Pohjanmaalla kesäleirillä.

  Me nukuimme leiripaikan ylisillä ja heti ensimmäisenä yönä alkoi tapahtua kummia: Heräsin keskellä yötä ja huomasin, että viereisen huoneen liukuoven alta näkyi kuinka joku konttasi lattialla. Näin ensin vain kädet ja lopulta erotin jalat. Ensin luulin, että joku kavereistani etsi jotain, mutta hetken huhuiltuani huomasin kaikkien nukkuvan. Aamulla vielä kysyin asiasta ja kukaan ei myöntänyt ryömineensä lattialla.

  Seuraava tapaus tapahtui viimeisenä yönä ennen leirin loppua.

  Olimme yöllä joskus kahden aikaan hereillä ja puhuimme seuraavasta päivästä. Yksi kavereistani oli mennyt jo nukkumaan viereiseen huoneeseen, mutta hän oli jättänyt liukuoven puoliksi auki. Olimme varmistaneet, että kaverini nukkui ja valmistauduimme itsekkin nukkumaan.

  Yhtäkkiä liukuovi liukui kiinni ja oven edessä seissyt tyttö hyppäsi eteenpäin ja sanoi tunteneensa jonkun liikkuvan takanaan. Ovi liukui kiinni ja me kaikki hereillä olijat pelästyimme suunnattomasti.

  Avasimme oven, mutta kaverimme makasi sängyssään ja heräsi vasta kun rupesimme huutamaan häntä hereille. Samaisena yönä ei monikaan meistä enää nukkunut.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2011, äänet, ilmestys, kesäleiri, leiri, Pohjanmaa.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa