• Pikkuserkun olennot

  Tapahtumapaikka
  Virrat

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Aleksi R

  Olimme pikkuserkkuni ja kahden muun kaverin kanssa viettämässä uudenvuoden aattoa kunnes saimme päähämme että voisimme mennä seurakunta talolle yöksi menimme talon takaovesta joka ei ollut silloin lukossa.

  Mutta kun, menimme talon ylä kertaan huomasimme että yht’äkkiä alkoi kuulua ovien paukkumista ja muuta vastaavaa mutta pikkuserkku ei uskonut että siellä kummittelee vaikka talolla olikin jo aikamoinen kummitustalo maine. Noh sitten päätimme mennä keskelle liikunta salia istumaan ja niin me myös tehtiin ja sittten se tapahtui ympärillämme alkoi kuulua kovempaa meteliä siiispä lähdimme kiertämään talon joka huoneen ja missään ei näkynyt ketään.

  Silti kolina vain kuului vaikka ketään muita siellä ei ollut ketään joten kiersimme paikat vielä kertaalleen sitten pikkuserkkuni alkoi nähdä jotain olentoja jotka katosivat yhtä äkkiä.

  No me muuthan ei uskottu sitä kunnes itse näimme ja kuulimme jonkun oudon näköisen jutun liikkuvan ja meteli jatkui ja jatkui kunne päätimme että lähdemme vittuun sieltä ja niin tapahtui olen jo useaaan otteeseen käynyt tästä asiasta terapeutilla mutta hekään eivät usko asiaa vaikka minulla on kolme todistajaa. ja muuten tää on sit totta.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2011, olento, pikkuserkku, seurakuntatalo, visuvesi, .


 • Yksi vastaus aiheeseen Pikkuserkun olennot

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa