• Pieni lapsi

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2014

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  JaKi

  Eli, olin siis ystävieni kanssa meillä yötä tässä pari päivää sitten. Kello oli n. 23.00 kun olimme menossa nukkumaan, menimme ensin pesemään hampaat ja naaman.

  Sieltä tultuamme ystäväni jäi seisomaan sängyn eteen. Kysyin että onko jokin hätänä ja hän vain seisoi. Muutkin olivat ihan ihmeissään että mitä tapahtui. Lopulta me saimme hänet puhumaan. Hän sanoi  ’Se ei kuulu tänne’. Kysyin että mikä ei kuulu tänne, hän vastasi että hän ja osoitti makuu huoneen ikkunaa. Säikähdin ja ehkä huusinkin kun näin ikkunassa pienen lapsen kasvot.

  Muut kaverini vain hämmästelivät että mitä ihmettä. Kun kysyin että eikö kukaan nähnyt sitä, niin kaikki vain pudistelivat päitään kieltämisen merkiksi. Sitten menimme nukkumaan.

  Kello oli jo 01.32 kun sitten ystäväni katsoi taas ikkunaan. Menin nyt ihan ikkunan viereen katsomaan tulisiko se lapsi taas. Ei se sitten kyllä enää tullut, vaikka olinkin jonkun ihmeen takia sitä odottanut. Ikkunaan katsellut kaveri ei muista siitä enää mitään, mutta muut tytöt ja minä muistamme sen liiankin hyvin.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2014, Helsinki, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa