• Paapan etiäinen

  Tapahtumapaikka
  Paimio

  Tapahtuma-aika
  2003

  Aaveen muoto
  Enne tai enteellinen ilmestys

  Kertojana toimi
  eija

  Äitini kertoi omituisesta tapahtumasta kerran kun oli kahvilla. Hän oli mennyt normaalisti nukkumaan. Yöllä hän heräsi eteisestä kuuluvaan kovaan meteliin. Joku hakkasi oven takana ja kovin. Hän yritti nousta, mutta tunsi kehonsa kumman raskaaksi.

  Sitten hänen sänkynsä viereen oli tullut valkoinen villakoira. Äiti kertoo miten ihmetteli tuota koiraa jopa nukkuessaan. Koira oli tovin siinä haukkunut ja lähtenyt sitten. (hänellä ei ole lemmikkejä)

  Aamulla hän ei puhunut ensi mitään vaan oli miettinyt yön tapahtumia, mutta kun siskoni joka oli ollut yöpymässä heillä kertoi yöllisestä heräämisestään äitikin havahtui. Sisko oli nukkunut olohuoneen sohvalla kun herännyt siihen että joku koputtaa ikkunaan. Koputus oli kuulunut useamman kerran ja hän oli hetken miettinyt uskaltaako nousta katsomaan kuka siellä keskellä yötä on. Hän nousi, käveli isolle ikkunalle ja kurkisti pihalle.

  Ei ketään missään, ei jalanjälkiä lumessa.

  Oli kestänyt tovin ennenkuin oli saanut uudestaan unesta kiinni. Puhuivat tästä aamulla äitini kanssa, johon äitini totesi että joku kävi heittämässä hyvästit (äitini on näitä ennenkin kuullut).

  Seuraavana yönä paapa – äidinisä kuoli.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2003, Enteet, Paimio.


 • Yksi vastaus aiheeseen Paapan etiäinen

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa