• Outoa?

  Tapahtumapaikka
  Uusikaupunki

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Anonyymi

  Tämä tapahtui joskus joulukuun aikoihin. Meillä on sauna samassa suihkutilassa, tai siis, että suihkuhuoneesta pääsi suoraan saunaan oven kautta (tietenkin). Meillä on kissa, joka tykkää olla saunassa jne.

  Kerran kun olin suihkussa, yksin kotona, tuli kissani mukaan, ja halusi tietenkin saunaan. Pian kun se oli mennyt sinne, alkoi saunasta kuulua outoja ääniä. Kissani alkoi maukua pelokkaasti. Pian se jouksi kauhistuneena ulos saunasta, ja meni nurkkaan. Sieltä se katseli pelokkaasti korvat luimussa saunaan päin.

  Se oli siinä hetken, kunnes palasi takaisin saunaan. Nyt se oli ihan rauhallinen taas. Minäkin rauhoituin sitten, koska itsellenikin oli tullut pieni paniikkikohtaus samalla, koska olen hyvin uskovainen näihin asioihin, ja tiedän lukemisteni perusteella nämä asiat. Olin siis ihan normaalisti. Huomasin sivusilmälläni menevän nurkasta missä kissani oli juuri ollut läpikuultavan hahmon, joka meni nopeasti. Silloin lähdin suihkusta aika nopeasti.

  Tämän tapahtuman jälkeen on sammuilut valoja, olen nähnyt hahmoja ikkunoissa vaikka tyhjä talo ja yksi ilta kun olin sängyssä lukemassa kirjaa, vedettiin jaloistani minua sängystä alas.

  Meillä on myös jo kauan aikaa hävinnyt tavaroita oudosti. Se sama juttu on seurannut aina entisestä kodista nykyiseen kotiin. En ole varma onko kyseessä poltergeist..


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Outo ilmiö, Uusikaupunki.


 • 4 vastausta aiheeseen Outoa?

  1. sari jäkkö sanoopi:

   olen nähnyt ”henkiä” eli läpikuultavia hohtavia hahmoja jo 6 vuotiaasta asti, joten minulle ne eivät ole mitään uutta, enkä kokenut niiden näkemisessä mitään erikoista. kukaan ei tiennyt että näen näitä kauniita olentoja koska oon aina ollu ujo enkä koskaa yleensä pahemmin kerro mitää itestäni. mut vuos sitten kerroin siitä parhaimmalle kaverilleni 10 vuoden jälkeen siitä kun olin alkanu nähdä niitä. kaverini kertoi että hän näkee magneettikenttiä ja omituisia ”valopalloja”. pian selvis että nämä ”valopallot” ovat niitä hahmoja joita minä näin. näemme siis molemmat henkiä, mutta eri tavalla, hän näkenee ne valopalloina kun taas minä näen ne selkeinä ihmisenkaltaisina hohtavina hahmoina. en ikinä tajunnut että siinä on jotakin erikoista että näen niitä, kun ajattelin että se on ihan normaalia kun niitä pienestä pitäen olen nähnyt. hahmot ovat yleensä valkeita tai tummia, mutta välillä näen harmahtavia hahmoja. tummat hahmot ovat lähinnä varjon kaltaisia ja niitä on kahdenlaisia. on niitä jotka vain seisovat tai liikkuvat rauhallisesti ja on niitä jotka juoksee nopeasti ohi jolloin melkee paskon housuihini kun säikähdän niitä. välttelen yleensä tummia hahmoja koska ne pelottaa mua, mut vaaleissa ei oo mitää pelättävää 🙂 oon myös huomannu et jos on vihanen ympäristö (riitoja kotona tai välillä ihan yksinäisyyski riittää) ni niitä tummia näkyy useemmin/enemmin ja jos on rauhallisempi ympäristö ni sit nään niitä vaaleita enemmän. aattelin vaa ilmottaa et jos näät tummii hahmoi ni en suosittele menemää yhtää lähemmäs, ite ainaki yritän poistuu paikalta tai pysyttelemää vähä kauempana 😀

  2. minä sanoopi:

   En tiedä uskoakko, mutta kuullosti tosi pelottavalta

  3. kirsi sanoopi:

   mikä on poltergeist

   • Antti sanoopi:

    @kirsi: Jos tiedät, mikä on Räyhähenki, niin Poltergeist tarkottaa sen tapasia juttuja (jos ny ymmärsin oikein)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti