• Outoa?

  Tapahtumapaikka
  Uusikaupunki

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Outo tapaus

  Kertojana toimi
  Anonyymi

  Tämä tapahtui joskus joulukuun aikoihin. Meillä on sauna samassa suihkutilassa, tai siis, että suihkuhuoneesta pääsi suoraan saunaan oven kautta (tietenkin). Meillä on kissa, joka tykkää olla saunassa jne.

  Kerran kun olin suihkussa, yksin kotona, tuli kissani mukaan, ja halusi tietenkin saunaan. Pian kun se oli mennyt sinne, alkoi saunasta kuulua outoja ääniä. Kissani alkoi maukua pelokkaasti. Pian se jouksi kauhistuneena ulos saunasta, ja meni nurkkaan. Sieltä se katseli pelokkaasti korvat luimussa saunaan päin.

  Se oli siinä hetken, kunnes palasi takaisin saunaan. Nyt se oli ihan rauhallinen taas. Minäkin rauhoituin sitten, koska itsellenikin oli tullut pieni paniikkikohtaus samalla, koska olen hyvin uskovainen näihin asioihin, ja tiedän lukemisteni perusteella nämä asiat. Olin siis ihan normaalisti. Huomasin sivusilmälläni menevän nurkasta missä kissani oli juuri ollut läpikuultavan hahmon, joka meni nopeasti. Silloin lähdin suihkusta aika nopeasti.

  Tämän tapahtuman jälkeen on sammuilut valoja, olen nähnyt hahmoja ikkunoissa vaikka tyhjä talo ja yksi ilta kun olin sängyssä lukemassa kirjaa, vedettiin jaloistani minua sängystä alas.

  Meillä on myös jo kauan aikaa hävinnyt tavaroita oudosti. Se sama juttu on seurannut aina entisestä kodista nykyiseen kotiin. En ole varma onko kyseessä poltergeist..


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Outo ilmiö, Uusikaupunki.


 • 4 vastausta aiheeseen Outoa?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa