• Outoa?

  Tapahtumapaikka
  Mäntsälä

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Rotta

  Kaikki alkoi Talvella, kun olin yksin kotona. Katsoin telkkaria (niinkuin yleensä kun olen yksin kotona) ja huomasin että vanhempien huoneessa liikkui outo varjo ja koiramme olivat molemmat vieressäni lattialla (meillä on 2 koiraa, Keijo ja Pähkinä).

  En silloin uskout aaveisiin ja ajattelin että mielikuvitukseni teki kepposia, mutta sen jälkeen koiramme ovat alkanee haukkua aina päivällä klo.12-13 aikaan eikä ulkona ole ollut mitään.

  Vähään aikaan ei tapahtunut mitään (paitsi korien turhat haukkumiset), mutta kun nuorempi koiramme (Pähkinä) vietiin rokotuksiin ja jäin Keijon kanssa kahdestaan kotiin. Keijo alkoi murista huoneessani olevalle pöydälle (pöytä oli ollut talossa kun ostimme sen), en huomannut mitään erikoista ja jatkoin kirjoittamista (kirjoitin siis tarinaa).

  Pian Keijo aloitti murisemisen uudelleen katsoin kohtaan mihin koira murisi ja samassa sen kohdan viereinen Adam Lambert juliste tippui seinältä ja se oli melkein mahdotonta koska juliste oli tepin paloilla kiinni, hätäännyin ja juokin ulos.

   


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Mäntsälä, Moni-ilmiö.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa