• Outo hahmo valokuvassa

  Tapahtumapaikka
  Miehikkälä

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Niksa

  Olimme kaverin kanssa menossa katsomaan sodanaikaista luolaa nimeltänsä Soikon vuori. Koska luimme netistä geokätköilystä ja kiinnostuimme siitä tietenkin koska olihihan se mukava löytää rasia missä olisi pieniä esineitä joista yhden voisi ottaa mukaan kunhan rasiaan vain laittaa jotakin tilalle.

  Kun saavuimme luolalle aloimme tutkia sitä tarkemmin kun viime kerran se jäi vain nopeaan vilkaisuun päätimme tällä kertaa myös kuvata luolaa sisältäpäin, sisälle oli laitettu käytävää pitkin kymmenittäin kynttilöitä joista muodostuva vana jatkui koko luolan seinää pitkin.

  Luolan peräosaan oli pystytetty risti ja pääti että kuva ristin akana olisi hieno ja minun takana oli vielä iso kynttilä jonka sytytin myös palamaan valoa ja tunnelmaa tuomaan.

  Sitten kaverini otti kuvan ja hetken tutkisteltuamme lähdimme kotiin, mutta myöhemmin kotopuolessa kun kuvaa tutkittiin tarkemmin huomasimme että siinä kuvassa jossa seisoin risti edessäni ja kynttilä takana takaa pääni yläpuolella näkyikin pääkallon tapainen pää ja kaiken lisäksi kynttilä joka oli takanani kuvanottohetkellä näytti kuin se olisi leimahtanut.

  Mietimme voisiko se johtua siitä että luola oli sodan aikaan sairaalana käytetty luola jonne myös on monia menehtynyt joten päättelimme että hahmon kasvot voisivat olla edesmenneen sotilaan.

  Syytä ei koskaan olla saatu selville.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, ilmestys, Miehikkälä.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa