• Omitusta savua?

  Tapahtumapaikka
  Espoo

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tapahtui 2 vuotta sitten kun olin 12vuotias enkä sillojn oikein uskonut yliluonnollisiin, mutta nyt sain sen tietää.

  Minä olin kaverini luona yökylässä. Ajattelimme mennä ullakolle yöpymään koska luulimme että siellä on aaveita. No kävelimme ylös portaita eväät ja makuupussit mukana+kaikki tarvittavat tavarat. Valvoimme katsellen tähtiä jotka tuikkivat taivaalla. Yht äkki kun olin nukahtanut kuulin pienen kolahduksen ja näin samalla valvoisen savupilven ilmassa haihtuvan. Herätin nopeasti nukkuneen kaverini ja hänkin hämmästyi siitä mitä kerroin.

  En pystynyt sen jälkeen nukkumaan joten kävin juomassa alakerrassa jotain juotavaa. Juuri kun olin kapuamassa vintille olin juuri vintillä niin sama savu tuli lävitseni ja tunsin kylmän ilman ihollani. Pelästyin ja ryntäsin kaverini syliin joka nukkui kuin tukki paitsi että ei näyttänyt kovin tukilta. Kaverini tokaisi siihen että se on vain minun ja sinun kuvitelmaa.

  Aamulla kuulimme kaverini äidiltä että hän oli herännyt kolinaan ja nähnyt itkevän tytön käytävän päässä. Sanoin siihen että minä se itkin heijastuin vain peilistä ja kun kuulit kolauksen se oli minä kun kävelin hakemaan juotavaa. Kaverin äiti sanoi: Ei meillä ole peilejä. Kaikki hiljenivät. OLin ihan peloissaan ja sitten kysyin oliko hän nähnyt savua, kylmää savua? Kaverini äiti sanoi että kyllä hän oli kokenut saman henkäyksen.

  Emme ole vieläkään saaneet tietää kuka oli tullut käymään, joko hyvällä tai pahalla.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Espoo, Tunnistamaton henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Omitusta savua?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa