• omituisia asioita

  Tapahtumapaikka
  Hattula

  Tapahtuma-aika
  2009

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Musha85

  Mieheni ja poikani olivat ulkona, itse siivoilin sisällä. Imuroin makuuhuonetta kun näin että vieressäni on tumma mieshahmo, oletin että mieheni, kunnes tajusinkin että ulko-ovi ei ole käynyt, hän on ulkona.. säpsähdin ja katsoin, ei ketään, varmistin, mieheni oli ulkona.

  Asun mummoni vanhassa talossa, muutin mummoni kuoltua, täällä on sattunut kaikenlaista ajankuluessa. Näen täällä usein että kissa juoksee ohitseni, mutta oma kissa on ulkona. Kerran tuli tunne kun puolinyön aikaan olin olohuoneessa tietokoneella, kuulin ääniä keittiöstä ja tuli tunne että keittiössä on joku, katsoin, ei ketään ja tajusin että mies ja poika ovat nukkumassa molemmat.

  Yläkertaan tässä talossa en halua pimeällä mennä, se on lähinnä varastona, tulee paha tunne kun sinne menee, enkä ole ainoa joka sen on tuntenut. Saatika pimeällä ulkona, se on vain pelkästään omassa pihassa, tulee karmiva tunne, kävelet ulko-ovelle päin, tulee tunne kuin joku tulisi kohti. Ei näitä tunteita ole missään muualla. Eikä missään muualla pimeys tunnu karmivalta.

  Öisin varsinkin kuuluu outoja ääniä, koettanu mietti ja selittää itselleni mistä ne voisi tulla. Joka yö, kun menen nukkumaan, kuuluu keittiöstä kuin lusikka laskettaisiin tiskipöydälle. Mikä se on? Miksi aina vasta kun menen nukkumaan? Tai eräs yö keittiössä oli valot päällä vaikka varmana ne sammutin kun menin nukkuun miehen kanssa. Eikä hänkään niitä ollut laittanu päälle. On aikoja kun en näe mitään, mutta on taas että näen useinkin, viikko sitten, heräsin, olin yksin, näin tumman hahmon sängyn vieressä, jatkoin samantien unia.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2009, Hattula, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa