• Nukkumaan mennessä

  Tapahtumapaikka
  Orimattila

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Ilmestykset

  Kertojana toimi
  Hunter

  Koskaan en ole uskonut kummituksiin tai muihin yliluonnollisiin juttuihin, mutta… Olin n. kymmenen vuotta vanha, päivä oli ollut mukava Tykkimäellä. Tykkimäellä kuitenkin satoi joten minä ja äitini emme voineet jäädä leirintäalueelle yöksi kuten muina vuosina. Minua harmitti huono sää, mutta sitten äiti keksi että voisimme yöpyä Hunttijärvellä, isovanhenpieni mökillä.

  Yksi harvoista asioista jota mökistä tiedän on että sen on rakentanut mummini ja vaarini itselleen kesämökiksi.

  Meillä ei ole kesämökkiäollut sen jälkeen kun muutimme Helsingistä minun ollessa n. kaksi vuotias. Kesämökkimme oli Pakaalla aika lähellä meidän tämän hetkistä kotia.

  Kun saavuimme Huntille lähdimme laskeutumaan jyrkkää rinnettä alas. En koskaan ole pitänyt sen mäen ylös kulkemisesta, alastulo on sentään menettelee. Kello oli aika paljon, kun pääsimme alas asti.

  Äiti oli jo mennyt nukkumaan. Minä luin vielä kirjaa toisessa huoneessa. Olin juuri sammuttanut valot ja alkanut kävellä kohti sänkyä mennäkseni nukkumaan, silloin suunnilleen keskeltä huonetta lähti ympyränmuodossa hehkuva sininen pallo ja se törmäsi seinän läpi.

  Mainasin kiljaista, mutta juoksinkin vain äidin viereen nukkumaan. Nut tapahtuneesta on jo n. neljä vuotta, enkä ole vieläkään kertonut asiasta äidilleni. Kysyin kaikentietävältä kaveriltani mikä se olisi voinut olla, mutta hän vain sanoi ettei tiedä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, ilmestys, Orimattila.


 • Yksi vastaus aiheeseen Nukkumaan mennessä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa