• Naputtelija

  Tapahtumapaikka
  Pori

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Mii

  Olin yksin kotona viime kesänä.Kello lähenteli kymmentä illalla,mutta minua ei vielä väsyttänyt. Katselin telkkaria rauhassa,kun yhtäkkiä eteisestä alkoi kuulumaan naputusta.

  Ääni toistui useampaan otteeseen,välillä hiljentyen,välillä nopeutuen. Ajattelin äänen olevan hamsterini,kunnes myöhemmin tajusin että hamsuni häkki oli huoneessani eli toisella puolella taloa. Ääni loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin.

  Päätin mennä nukkumaan,makasin sängyssä vielä hyvän tovin lukemassa kirjaa,kun ääni toistui,nyt kuuluen korvani vierestä. Ääni liikkui edestakaisin, välillä lähempänä, välillä kauempana, kunnes se taas loppui yllättäen.

  Annoin asian olla ja sammutin lukuvalon ja nukahdin. Heräsin hätkähtäen hereille joskus kahden maissa,nyt keittiöstä kuuluvaan naputteluun. Tällä kertaa kovempana ja jotenkin vihaisena. Niskakarvani nousivat pystyyn ja läpsäytin yövalon päälle ja taas ääni loppui. Nukuin loppuyön rauhassa.

  Muutin talosta pois,kun opiskelupaikkani vaihtui ja ensimmäisenä yönä kuului kuusi terävää naputusta,sitten tuntui tuulahdus ja kuului selvästi: ”Hyvästi”. Tuon jälkeen en ole kuullut/nähnyt enää mitään. Eniten ihmettelen tuota kuiskausta,mitä se mahtoi tarkoittaa?? Oliko naputtelija kenties joku edesmennyt sukulainen?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Pori, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa