• Naisen vaeltava aave

  Tapahtumapaikka
  Hämeenlinna

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Katariina__

  Olin 12 kun tämä tapahtui. Muutimme uuteen taloon vuonna 2010. Kukaan meistä ei ollut huomannut talossa mitään erikoistai tai muuta pelottavaa asiaa kun muutimme sinne. Mutta vuoden kuluttua alkoi tapahtua outoja.

  Olimme perheeni kanssa lähdössä mökille. Isä ja isosiskoni pakkasivat tavaroita autoon ja äiti oli vielä pakkaamassa. Olin tylsistynyt, joten menin keskelle eteisen lattiaa makaamaan. Laitoin silmäni kiinnii ja aloin mietisklemään asioita. Vähän ajan kuluttua minulle tuli sellainen tunne, etää joku tarkkailisi minua. Avasin silmäni ja näin edessäni selvästi naisen, jolla oli mustat hiukset ja vanhanaikainen mekko päällään. Säikähdin häntä todella paljon. Hän tuijotti minua ja kysyi :”Oletko kunnossa”. Kuvittelin ensin näkeväni harhoja ja laitoin silmäni kiinni ja kun avasin ne taas nainen oli kadonnut. Ihmettelin tätä hetken. Ja lisään vielä ettei se voinut olla äitini tai kukaan muu tuntemani henkilö, koska äitini ja siskoni ovat blondeja. No lähdimme mökille ja ihmettelin vielä tapahtunutta.

  Toinen tapahtui silloin, kun olin menossa nukkumaan. Laitoin silmäni kiinni. Taisin nukkua vähän aikaa kunnes heräsin taas tunteeseen, että joku katsoisi minua. Avasin silmäni ja siinä se nainen taas oli. Hän istui sänkyni reunalla ja katsoi ja hymyili minulle ja sanoi lempeällä äänellä jtn mitä en kuulluut kunnolla. Nyt tiesin, että olin aikaisemminkin nähnyt oikein.

  Tämä samainen nainen on näkynyt meillä myös mustana pilvenä, joka kävelee ympäri talo ja siirtelee tavaroita. En enää pelkää jos nään jtn outoa talossamme.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Hämeenlinna, Tunnistamaton henki.


 • 4 vastausta aiheeseen Naisen vaeltava aave

  1. Minä se vain sanoopi:

   Moro, aika mahtavaa olis, jos viellä haamu puhuis!! Miksi minulle ei ole ikinä sattunut kilttiä haamua paikalle, ja se viellä että kysyis jotain..

  2. antti hoviniemi sanoopi:

   ei kannatakkaan tuntuu ystävälliseltä hengeltä oisko jokin vanha sukulainen yms kuitenkin tuntuu siltä että hän suojelee sua

  3. Tera sanoopi:

   Olen huomannut saman, ette4 ertyiisesti kirjojen hinnoissa on melkoisia eroja nettikirjakauppojen hinnoittelussa! Hyve4 lf6ytf6 siis tuo oma lahjasi ja tosi hauska myf6s! Onko sielle4 border collien, saksanpaimenkoiran tai pitke4karvaisen chihuahuan ohjetta?

  4. lukija sanoopi:

   😀 tuo edellinen kommentti!!!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti