• Naisen vaeltava aave

  Tapahtumapaikka
  Hämeenlinna

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Katariina__

  Olin 12 kun tämä tapahtui. Muutimme uuteen taloon vuonna 2010. Kukaan meistä ei ollut huomannut talossa mitään erikoistai tai muuta pelottavaa asiaa kun muutimme sinne. Mutta vuoden kuluttua alkoi tapahtua outoja.

  Olimme perheeni kanssa lähdössä mökille. Isä ja isosiskoni pakkasivat tavaroita autoon ja äiti oli vielä pakkaamassa. Olin tylsistynyt, joten menin keskelle eteisen lattiaa makaamaan. Laitoin silmäni kiinnii ja aloin mietisklemään asioita. Vähän ajan kuluttua minulle tuli sellainen tunne, etää joku tarkkailisi minua. Avasin silmäni ja näin edessäni selvästi naisen, jolla oli mustat hiukset ja vanhanaikainen mekko päällään. Säikähdin häntä todella paljon. Hän tuijotti minua ja kysyi :”Oletko kunnossa”. Kuvittelin ensin näkeväni harhoja ja laitoin silmäni kiinni ja kun avasin ne taas nainen oli kadonnut. Ihmettelin tätä hetken. Ja lisään vielä ettei se voinut olla äitini tai kukaan muu tuntemani henkilö, koska äitini ja siskoni ovat blondeja. No lähdimme mökille ja ihmettelin vielä tapahtunutta.

  Toinen tapahtui silloin, kun olin menossa nukkumaan. Laitoin silmäni kiinni. Taisin nukkua vähän aikaa kunnes heräsin taas tunteeseen, että joku katsoisi minua. Avasin silmäni ja siinä se nainen taas oli. Hän istui sänkyni reunalla ja katsoi ja hymyili minulle ja sanoi lempeällä äänellä jtn mitä en kuulluut kunnolla. Nyt tiesin, että olin aikaisemminkin nähnyt oikein.

  Tämä samainen nainen on näkynyt meillä myös mustana pilvenä, joka kävelee ympäri talo ja siirtelee tavaroita. En enää pelkää jos nään jtn outoa talossamme.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Hämeenlinna, Tunnistamaton henki.


 • 4 vastausta aiheeseen Naisen vaeltava aave

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa