• Nainen mustissaan..

  Tapahtumapaikka
  Hämeenkyrö

  Tapahtuma-aika
  1990

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Carl Palomäki

  Ajelin pyörällä syksyllä 1990 Ikaalisten ja Hämeenkyrön pienlentokentän välisellä metsätiellä. Täysikuu mollotti ja oli syyskuun loppua sekä tosi pimeä muuten,paitsi kuunvalo. Olin eksynyt,kun en tuntenut oikein hyvin reittiä eräälle sukulaiselle.

  Kun ajoin pyörällä niin vastaan tuli pimeässä nainen. Luulin ensin että siinä on jokin eläin hirvi tms. Se vain käveli tien laitaa. Aika lähellä minua, joku 7m päässä huomasin ettei naisella ole varjoa ollenkaan. En jäänyt asiaa sen enempää ihmettelemään vaan jatkoin matkaani. Asia jäi minua vaivaamaan,ja kysyin eräältä sukulaiselta,tietääkö hän tämmöisestä naisesta mitään.

  Sanoi että nainen oli tehnyt itsemurhan 1900-luvun alussa erään tragedian,mahdollisesti päättyneen rakkauden takia,ja sielu vaeltaa rauhattomana yhä. Tästä on muutkin vanhemmat ihmiset kertoneet tarinoita kuuleman mukaan. Moni ei ole silti naista nähnyt. Minä näin,ja suhtaudun näihin juttuihin ihan eri tavalla kuin nk.kummitustarinoihin. Nämä ovat nimittäin tosia.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1990, 1990-luku, Hämeenkyrö, Tunnistettu henki.


 • 4 vastausta aiheeseen Nainen mustissaan..

  1. Haamu fanit sanoopi:

   Jos silloin oli pimeää niin ei olisi edes mahdollista nähdä varjoja.

   • ellu sanoopi:

    Yllättävän pimeässä sitä kuitenkin pystyy ihmisenkokoisen kohteen varjon näkemään. Selkeällä ilmalla riittää lähes pelkkä tähtien valo, kuunvalossa varjot näkyvät todella hyvin. Nykyään on myös paljon ns. valosaastetta, jonka ansiosta melko pimeässäkin on olemassa varjoja.@Haamu fanit:

   • Minya sanoopi:

    @Haamu fanit:

    ”Täysikuu mollotti ja oli syyskuun loppua sekä tosi pimeä muuten,paitsi kuunvalo.” Niin, kuun valohan on pimeää. /sarkasmi

    • Carl Palomäki sanoopi:

     Jos siellä olisi ollut täysin säkkipimeää niin eihän siä olisi erottanut silloin tummaa hahmoakaan,ja havainto olisi jäänyt tekemättä..tekstissä lukee;tosi pimeä,ei siis pilkkopimeää..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti