• Mystinen savu

  Tapahtumapaikka
  Hyvinkää

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Vekkuli

  Se oli alkuvuotta 2010 kun olin mennyt yöpuulle enkä ollut vielä nukahtanut eli olin vielä selkeesti hereillä. Yhtäkkiä haistoin vahvan tupakantuoksun aluksi ajattelin että alakerran naapuri on iltasavuilla se oli 2kerroksinen pienkerrostalo missä asuin tupakan haju tuli sisään vaikka ovi olisi ollut kiinni.

  Mutta haju oli jotenki erilaista kun mitä naapurin tupakoidessa ja nyt se oli vahvempi se suorastaan kävi nenään ja rupes häiritsemään meikäläistä vaikka siihen aikaan poltin vielä itsekin. Hetken aikaa yritin miettiä mistä se voisi tulla enkä keksinyt millään. En noussut tutkimaan vaan hajun loputtua nukahdin.

  Aamulla noustessani ylös huomasin keittiön lattialla tuhkaa (makkarissta ovi suoraan keittiöön) muovimattoon ei ollut jäänyt mitään palojälkiä tuhkaa oli jäänyt sen verran kun mitä hajua oli kestänyt. Noin 5mm pitkä tuhka joka muistutti enemmänkin sikarin kuin savukkeen tuhkaa semmoista hienompaa vaikka haju oli enempi savukeen/sätkän. Itse en polttanut sisällä joten omista tupakoista ei ollut pudonnut ja se oli tosiaan erilaista tuhkaa. On siellä muutakin tapahtunut enkä tiedä kuka tai mikä henki siellä touhuili!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, hyvinkää, Tunnistamaton henki.


 • 2 vastausta aiheeseen Mystinen savu

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa