• Musta hahmo

  Tapahtumapaikka
  Kerava

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Näkijä_82

  Tapahtuma aika oli helmi/maaliskuussa 2012.Olin juuri ruvennut odottamaan toista lastamme ja olimme mieheni ja pienen poikani kanssa muuttaneet uuteen yhteiseen kotiimme.

  Eräänä aamuna heräsin jollakin lailla hyvin painostavaan ja epämiellyttävään oloon. Ei ollut vielä tarpeeksi valoisaa, koska aamu oli todella aikainen (kello oli ehkä siinä ja siinä 5 maissa), mutta ympäristön kyllä jo pystyi hahmottamaan.

  Mieheni nukkui vieressäni sikeästi ja kuorsauksesta päätellen oli vielä sikeässä unessa. Makuuhuoneen ovi oli raollaan sen verran, että siitä näki käytävälle (joka kulkee wc:n edestä eteiseen). Tuijotin jostain kumman syystä tuolle käytävälle aamun aikaisina hetkinä ja minua alkoi pelottamaan, mikä oli sinänsä aika outoa. Yhtäkkiä näin kuinka wc:n oven läpi sukelsi musta pitkä hahmo, pituudeltaan noin 180-185 cm. Hahmolla ei ollut kasvoja eikä raajoja, näytti siltä kuin se olisi peitetty pitkällä mustalla kaavulla. Hahmo ei pitänyt minkäänlaista ääntä, vaan leijui ilmassa näkymättömiin.

  En tietysti kokemukseni jälkeen saanut uudestaan unta. Kerroin tapahtuneesta myöhemmin miehelleni, mutta hän laittoi kaiken vain näkemäni unen piikkiin.

  Sairastuin itse vakavasti jokin kuukausi tapahtuneen jälkeen. En tiedä sitten olisiko tuo hahmo ollut tavallaan ”viestin tuoja”.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Kerava, Tunnistamaton henki.


 • 2 vastausta aiheeseen Musta hahmo

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa