• Mökin aaveet

  Tapahtumapaikka
  Lohja

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  aave rakastaja

  Tämä juttu tapahtu kerran kun minä ja mun kaveri oltiin meidän mökillä. No aluksi kaikki meni ihan normaalisti, mutta sitten yhtenä yönä minun kaveri herätti minut keskellä yötä ja sanoi minulle että, ullakolta kuului askeleita. Aluksi meinasin sanoo mun sille että se oli vaan nähnyt unta, mutta sitten minäkin kuulin ne askeleet. Mä menin ihan paniikkiin mutta minun kaveri vaan sanoi että ehkä siellä on vaan joku pieni eläin joka on pääsy rikkinäisestä ikkunasta sisään.

  No sit me vaan mentiin nukkumaan. Aamulla me käytiin tarkistamassa että olisko siellä joku eläin, mutta ei ollut. Seuraavinakin öinä me kuultiin taas askeleita, mutta me ei vaan jaksettu välittää siitä enää. Vähään aikaan ei enää tapahtunut mitään, mutta sitten yhtenä aamuna kun kävelin vessaan, siellä nimittäin on ulkohuussi.

  Niin mä näin nuoren naisen jolla oli päällään sellainen väljä valkoinen mekko ja paljaat jalat, kävelevän siitä pihan poikki. Sitten se katosi siihen pellon laitaan päästyään. Kerroin siitä heti minun kaverille, mutta se ei uskonut. Sen jälkeen en oo sitä nuorta naista nähnytkään. Sitten kun olin vuotta myöhemmin ihan yksikseni siellä mökillä niin kun heräsin koko tupa tuoksui ihan tuoreelle leivällä, vaikken sellaista ollut tehnytkään. Vielä samana iltana näin kun saunan ovesta astui ulos sellainen hieman tukeva, harmaa hiuksinen vanha nainen.

  Mä tunnistin sen heti minun mummoksi, joka oli kuolla syöpään vielä silloin kun olin ollut pieni. Sen jälkeen en ole käynytkään siellä mökillä vähään aikaan.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, lohja, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa