• Mies autossa

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Töissä ollessani olen pitänyt autoani parkissa epävirallisella parkkipaikalla junaradan vieresä. Siellä muutkin pitävät, eikä parkkipaikalla ole kieltomerkkiä. Työpaikalleni on matkaa sieltä noin 200 metriä.

  Eräänä iltana, kun olin pässyt töistä kävelin ajatuksissani autolle. Muistan ajatelleeni työasioita… Lähestyin autoani ja avasin autonovet avaimella jossa on kaukosäädin jolloin myös sisävalo syttyy.

  Sain melkein sydänkohtauksen, koska autossa istuikin nuori mies pitäen ratista kiinni. Ensimmäinen ajatukseni oli, että joku on murtautunut autooni ja kutsun poliisit paikalle. Mies käänsi katseensa minuun päin ja otti katsekontaktin, mies oli ihan kivannäköinen siistit hiukset ja vihreä takki. Ikää varmaan n. 20-vuotta. Ajattelin vielä, että ei oikein näytä autovarkaalta. Hätääntyneenä peräännyin sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Sitten mies vain haihtui ilmaan ja katosi, kuskin penkki olikin tyhjä. Tuntui todella kolkolta lähteä ajamaan tuota autoa jossa oli hetkeä aikaisemmin istunut aave.

  Olikohan kyse jostain nuoresta miehestä, joka oli kuollut ja hän halusi vain muistella millaista on istua ratin takana? Jostain syystä minä vain näin hänet siinä…..


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Helsinki, Tunnistamaton henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti