• Maria

  Tapahtumapaikka
  Keitele

  Tapahtuma-aika
  1900

  Aaveen muoto
  Kirottu esine

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Kauan sitten eräs koru nimeltä Maria löydettiin keiteleen vanhimmasta talosta. Talossa oli vuosia sitten asunut pariskunta joka oli riidoissa. Riitojen päätteeksi oli mies tappanut naisen ja haudannut tämän kellariin.

  Naisella oli ollut hyvin kaunis ja arvokas koru minkä mies aikoi pitää omanaan. Muutama päivä myöhemmin mies kuoli ja korun sai miehen hyvä ystävä. Muutama päivä miehen kuolemasta, kun ystävä oli saanut korun, hän alkoi sairastella ja niinpä hän kuoli muutaman viikon aikana.

  Koru alkoi kulkea hänen suvussaan ja jokainen jolla koru on ollut on kuollut salaperäisesti, mutta monta vuotta naisen kuolemasta, sai korun tyttö joka ei kuollutkaan, vaan eli tavallista pidemmän elämän.

  Lopulta naisen kuoltua, löytyi miehen tappaman naisen luuranko kellarista ja luurangolla oli Mariakoru kaulassaan. Tutkimusten mukaan nainen, joka ei kuollut koruun, olikin aave joka ei saanut rauhaa miehen anastamasta korusta, vaan hankki sen takaisin.

  Sen jälkeen Mariakorusta ei olla nähty jälkeäkään.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 1900, 1900-luku, Keitele, Kirottu esine.


 • 4 vastausta aiheeseen Maria

  1. Minä sanoopi:

   Eikös kellareiden lattiat ole betonia? On ollut aika riski ukko jos on kaivanut vaimolleen betoniin haudan? Ilmeisesti joku Tony Halmeen ja kerrostalon risteymä tämä mies? Toivottavasti en ikinä törmää vastaavanlaiseen kaveriin pimeällä kujalla…..

  2. eerika sanoopi:

   tää ei oo totta koska kaikki mun kaverit on kertonu
   tän tarinan ja oon lukenu tän netistä

  3. scam666 sanoopi:

   eerika…. Jos oot lukenu netistä nii ei tarkota ettei oo totta. Tos sun kommentis meinaat nyt sitä että esim ”hope” jalokivi ei voi olla totta koska sitä kuullaan ympäri maailmaa ja voi lukee netist 😀

  4. eerika sanoopi:

   Tarkoitin vaan ettei toi tarina oo totta koska kaverit on kertonut sen mulle ja olen lukenut sen kauhukirjastani

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti