• Lapseni lohduttaja

  Tapahtumapaikka
  Vilppula

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Tämä tarina kertoo 6-vuotiaan lapseni kokemuksen. Asumme uudessa talossa, jonka olemme itse rakentaneet neljä vuotta sitten. Koskaan talossa ei ole sattunut mitään outoa, ainakaan minun osalta. Poikani on aina ollut hyvin herkkä, ja on aikaisemminkin joskus kertonut äänistä, joita kuulee nukkumaan mennessään. Kerran mökillä kertoi kuulleensa koiran läähätystä sängyssään (edesmenneitä koiria on haudattu mökille ainakin kolme).

  Tämä varsinainen asia tapahtui yöllä, noin neljän aikaan. Poikani syöksyi viereisestä huoneesta sänkyyni ja selitti kiihtyneenä: Äiti, äiti! Kuulin kuinka joku avasi ulko-oven. Sitten kuului nopeat askeleet huoneeseeni päin. Sen jälkeen peitto vetäistiin päältäni ja joku taputti minua selkään. Mitä se tarkoittaa!!? Vastasin tuohon unisena, että en tiedä, nukutaan nyt. Poikani kömpi viereeni, niin lähelle kun vaan voi tulla. Hän todella taisi pelästyä.

  Aamulla kysyin yön tapahtumista uudestaan, sen varalta, että lapsi on uneksinut. Hän toisti kertomuksen täsmälleen samalla tavalla. En tietenkään paljastanut, että minua hiukan kylmäsi ajatus jo silloin yöllä. Vastasin lapselleni, että ehkä se oli suojelusenkeli, joka kävi sinua katsomassa. (Soitin tosin heti samana päivänä sukulaiselle, jolle nämä henkiasiat ovat tuttuja. Saa tulla meille manaamaan, jos lastani häiritään jatkuvasti)

  Toistaiseksi muuta ei ole tapahtunut.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Tunnistamaton henki, Vilppula.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa