• Lahden paikkakunnan ääniä

  Tapahtumapaikka
  Lahti

  Tapahtuma-aika
  2013

  Aaveen muoto
  Selittämättömät äänet

  Kertojana toimi
  Maria

  Nämä äänet ovat selväpäistä totta lapsuudestani vanhempieni asunnossa. Kun olin pienempi (vaikka asunkin vielä pitkään vanhempieni luona) talostani kuului outoja ääniä epämääräisillä väliajoilla.

  Esim.Kun olin 5-vuotias nukuin äitini vieressä yläkerrassa päiväunta. Voin vannoa, että kuulemani ääni oli todellinen, ei mielikuvitusta tai selitettävissä.Makasin siis äitini sängyssä,mutta en saanut unta. Kuulin yht’äkkiä sängyn päästä kamalan vanhan naisen naurun. Katsoin ääneenpäin, mutta mitään ei näkynyt ja isäni oli toisessa huoneessa vanhalla tietokoneella, se oli kuitenkin varma, ettei ääni kuulunut tietokoneesta.

  Kun viimevuonna olen muutaman kerran tullut koulusta olohuoneen sohvalle makaamaan väsyneenä, olen kuullut outoa koputtelua seinään, tai kamalan pamauksen, vaikka olen ollut yksin kotona. Joskus olen jopa kuullut oven menevän kiinni talossa, vaikka mitään ei ole tapahtunut.

  Toisinaan,kun olen aamulla ennen kouluunlähtöä varmasti laittanut television pois päältä, tullessani se on ollut päällä. Ja en voi sanoa, että pelkästään kotonani tapahtuu outoja, sillä joskus kun kävelen ulkona kotiseudullani, ihan kuin askeleet seuraisivat minua, mutta kun katson taakseni, en näe missään ketään enkä ketään missään.

  En tiedä mitä tämä kaikki on, mutta en tiedä tapahtumille loogisia selityksiä ja koska tiedän, että emme ole yksin, en niitä hae. Vanhempani eivät ole huomanneet mitään erikoista tietääkseni. Tiedän, että voi olla vaikea uskoa 13-vuotiaan tytön outoja kokemuksia, mutta olen kiitollinen jo siitä, että tarina painuisi mieliinne.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2013, Lahti, Selittämättömät äänet.


 • Yksi vastaus aiheeseen Lahden paikkakunnan ääniä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa