• Kummitukset kartanolla

  Tapahtumapaikka
  Nakkila

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Aavemagneetti

  Mummoni pelasi tässä talossa, jossa asun spiritismiä 9 sisarensa kanssa. Saivat laudan toimimaan ja osa kysyi kuolinpäiväänsä. Ne osuivat kohdalleen ja nyt on mummu ja nuorin sisarista vielä elossa.

  Teininä olin hyvin kokeilunhaluinen nuori joten päätin pelata tällä samalla vintillä Spiritismiä. Näin punahiuksisen naisen, jolla oli pitkä valkoinen kaapu yllään. Naisen kasvot oli kuin… Itse helvetti. Pelästyin pirusti. Parin kuukauden jälkeen olin yksin kotona ja päätin että otan kuvia vintiltä. Tepastelin kamerani kanssa vintille ja päräytin pari kuvaa. Ei siinä mitään.

  Kun otin kuvaa käytävältä en katsonut kuvaa ja käännyin ottamaan päähuoneesta kuvia, räpäytin salamalla ja samantien alkoi joululaulu soimaan sieltä huoneesta. Meillä ei ole ikinä ollut laitetta mikä soittaa joululauluja ja miksi se samalla hetkellä olisi alkanut soimaan kun otin kuvan? Jäädyin, kuuntelin musiikin loppuun ja juoksin rappuset alas. Menin kannettavalleni ja laitoin kuvat koneelle ja silmäni pyöristyivät.

  Kuvassa oli miehen kasvot, koiran kummitus sekä aave istumassa laatikossa.

  Näytin koko perheelle tämän kuvan ja kerroin tästä musiikin soitosta. Äiti kertoi, että mummon sisko oli minulle aina pienenä lapsena soittanut joululauluja, sillä rakastin Joulua. Koira näytti minun koiralta joka ammuttiin ja kasvot seinässä oli entisen työmiehen, joka kuoli farmillamme.

  Katsoin muita kuvia, muissa ei ollut mitään erikoista, paitsi käytävän kuvassa. Siinä oli todella iso Energia pallo. Siitä lähtien talossani on kummitellut. Tavaroita heitellään ja telkkarit avautuvat itse. Kävin ennustajalla ja hän kertoi, että spiritismi on avannut oven minun elämääni, että näen paranormaaleja asioita enemmän kuin toiset.

  Kun muutin pois talosta pari vuotta sitten, henget ovat käyneet todella aggressiiviseksi. Ne jopa hyökkäävät itse kimppuun. Nyt talo on myynnissä. Ihmiset käy katsomassa, mutta jostain kumman syystä taloa ei ole saatu myytyä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2005, Moni-ilmiö, Nakkila.


 • 3 vastausta aiheeseen Kummitukset kartanolla

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa