• Kummin Kummitus

  Tapahtumapaikka
  Mikkeli

  Tapahtuma-aika
  2014

  Aaveen muoto
  Enne tai enteellinen ilmestys

  Kertojana toimi
  !!

  Asuin tapahtuma-aikaan Mikkelissä opiskelija-asuntolassa yksiössä. Omistin sillä hetkellä myös kissan, joka tunnetusti aina aavisteli, että jossain on jotakin mystillistä.

  Olin käymässä nukkumaa hyvissä ajoin, koska aamulla oli aikainen herätys kouluun. Siinä illalla vielä iltatoimia tehdessäni luulin kuulevani makuuhuoneestani ääntä. Ajattelin, että kissa se siellä vain leikkii tyytyväisenä, kunnes katsoin taakseni ja huomasin kissani istuvan pöntön päällä ja tuijottavan minua, aivan kuin olisi halunnut sanoa jotakin.

  Kampesin sänkyyn lukemaan vielä kirjaa, koska en saanut vielä siihen aikaa illasta unta. Juuri, kun käännyin seinää päin ja olin käymässä nukkumaan, jossa oli kiinni minun kaunis kokovartalopeili ja olin käymässä nukkumaan näin pelistä, jokin tumma hahmo meni sänkyni toisella puolella ohi ja katoisi vaatekaapin suuntaan. Sydämeni tykytti tuhatta ja sataa ja olin muutenkin liian pelokas katsomaan kaappiin, joten päätin vetää peiton korvilleni ja käydä nukkumaan.

  Aamulla isäni laittoi viestiä, että kummini oli kuollut viime yönä. Joten aloin miettiä, että olisiko tämä tumma hahmo ollut kummini, joka tuli tervehtimään viimeisen kerran minua.

  Tämän kokemukseni jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että henkimaailma on kuin onkin todellinen. Ainakin Minulle!


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2014, Enteet, Mikkeli.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa