• Kouluni kummitustyttö

  Tapahtumapaikka
  Jyväskylä

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistamaton henki

  Kertojana toimi
  Haamunen

  Olen varma, että koulussamme kummittelee eräs auto-onnettomuudessa kuollut opiskelija. Nyt kerron teille, mitä olen tuntenut koulussa ollessani.

  Ensimmäinen outo tapaus oli se, kun olin tavallisella oppitunnilla ja tunsin jonkun tökkivän minua vasempaan olkapäähän. Hätkähdin ja katsoin taakseni, josko siellä olisi ollut joku kaverini, mutta siellä ei ollutkaan ketään. Tunsin yhteensä kolme tökkäystä saman tunnin aikana, mikä hieman karmi minua. Ken ties tämä kuollut tyttö halusi viestiä minulle läsnäolostaan? Tässä samassa luokassa on sattunut myös muuta outoa…

  Olen tainnut jopa nähdä kyseisen tytön hänen kuolemansa jälkeen koulumme tiloissa. Ensimmäisen kerran taisin nähdä hänet silloin, kun olin tyttöjen vessassa ja katsoin peiliin. Yhtäkkiä näin peilissä harmaan hahmon, joka lensi takanani peilin reunasta toiseen ja katosi, joten olisiko se ollut tämä mainitsemani tyttö? Kukapa tietää… Aluksi säikähdin, mutta sitten rauhoituin, kun \’tunnistin\’ peilissä olleen hahmon.

  Koin kolmannen oudon kokemuksen tänään tuossa samaisessa luokassa, josta kerroin aiemmin. Olin koneella ja tein rauhassa omia hommiani, kunnes näin silmäkulmastani jotain outoa: vieressäni seisoi noin minunpituiseni, ruskeahiuksinen tyttö, jota luulin ensin kaverikseni, mutta tämä kaverini ei edes ollut sillä hetkellä luokassa! Hetken kuluttua tämä aavemainen hahmo katosi ja näyttäytyi hetken kuluttua vielä uudestaankin samassa paikassa, jossa hänet näin.

  Tämä tarina on tosi ja olen melko varma siitä, että kummituksia on sittenkin olemassa… Mutta miksi tämä tyttö halusi ottaa yhteyttä juuri minuun, vaikken edes tunne häntä?


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2011, Jyväskylä, Tunnistamaton henki.


 • 6 vastausta aiheeseen Kouluni kummitustyttö

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa