• Kotkan kummitus

  Tapahtumapaikka
  Kotka

  Tapahtuma-aika
  2008

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  seppo

  Asun rivitalossa kotkassa joten ei ihan heti uskoisi että täällä tapahtuu kummia. Kuitenkin olen kokenut kaikenlaista jo kauan aikaa. Asun kahdestaan äitini kanssa joka tekee vuorotyötä joten olen usein yksin kotona ja olen 15 vuotias.

  Kerran heräsin keskellä yötä pamaukseen joka tuli keittiöstä, kuulosti kuin joku olisi raahannut jotain lattiaa pitkin. Kun avasin silmäni näin vanhan naisen oveni edessä, näin kuitenkin oveni naisen läpi. Hetken ihmeteltyäni tajusin sen olevan iso mummoni joka oli kuollut pari kuukautta aijemmin, kerroin äidille mutta ei hän uskonut, skeptikko kun on.

  Useat kaverini uskovat paranormaaliin niin kuin minäkin ja usein olen kuullut tarinoita niiden vanhemmilta. Meidän autotallit on jaettu sekalaisesti ja ennen se kuului naapurille joka sattui olemaan minulle sukua, hän ampui itsensä autotalliin. Autotallissa tuntuu että joku seuraisi ja jatkuvasti tavarat liikkuu itsestään olen myös kuullut nimeni kuiskattuna korvaani. Kaikki rivitalot tällä alueella on jotenkin outoja ja ehkä vähän paranormaaleja.

  Aijon jatkossa olla kunnioittavampi kuolleita kohtaan kun he kuitenkin ovat täällä ja seuraavat meidän elämää.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2000, 2000-luku, 2008, Kotka, Räyhähenki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa