• Kotihenget

  Tapahtumapaikka
  Hämeenlinna

  Tapahtuma-aika
  2012

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Katjusha

  Asuin Hämeenlinnan Kantolassa vanhassa kerrostalo asunnossa ja kun aikanaan kävin asuntoa katsomassa, tuli tunne että minut halutaan sinne. Vein tavaroita sisään ja muuton yhteydessä ”sain ” ihme voimat kantaessani painavaa hyllyä. Ihan kuin joku/jokin olisi auttanut kantamaan sitä sisään asuntooni. Sanoin kiitos ääneen vaistomaisesti.

  Muutosta oli kulunut noin pari kk kun eräänä iltana oveeni koputettiin; kop,kop,kop, menin avaamaan, mutta käytävä oli pimeä ja ketään ei näkynyt. Tätä jatkui satunnaisesti seuraava puoli vuotta. Sitten aloin seurustelemaan ja mies oli paljon luonani.

  Se ei ilmeisesti ollut hyvä asia, koska heräilin öisin kylmyyteen enkä pystynyt aina liikuttamaan jalkojani, joskus vain katsoin oveen jossa hahmo näkyi haaleasti. Mulla ja miehellä meni välit poikki ja sen jälkeen vaistosin hengen läsnäolon keittiössä, olohuoneessa ja parvekkeella. Parvekkeella saattoi tuoli liikahtaa vaikka sen ei olisi pitänyt olla mahdollista. Olohuoneessa oli lämmin olla, kuin joku olisi välillä silittänyt hiuksiani ja tarjonnut kainaloaan.

  En tähän päivään mennessä tiedä kuka oli kyseessä, mutta kun jouduin muuttamaan pois asunnosta, niin ystäväni muutti asuntoon ja häntä on henki/henget riivanneet. Jännä juttu että hengetkään eivät hyväksy ketä tahansa, mutta kaipuu kyseiseen asuntoon on kova ja ehkä joku päivä muutan sinne takaisin.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Lännen aavetarinat avainsanoilla 2010, 2010-luku, 2012, Hämeenlinna, Tunnistettu henki.


 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa